Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 mars 2022

 

Hur den Andliga Gemenskapen kommer att Förena Mänskligheten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt exalterade över de framsteg som vi ser er alla göra när ni fortsätter att utforska de olika sätt ni har för att utöka ert medvetande. Det här är en tid då det finns fler vaknade själar på Jorden än det någonsin har funnits i er mänskliga historia, och därför har ni fler sökare. Ni har fler sätt att söka. Det händer fler utforskningar av olika anledningar, men slutresultatet är den viktiga delen. Ni växer och expanderar som ett mänskligt kollektiv.

Ni kommer dit ni behöver gå, och några av er gör det på sätt som ni aldrig hade förväntat er. Därför är det viktigt för er att respektera de olika sätt som andra människor har för att utöka sitt medvetande, och ni måste också bestämma er för om något är rätt för er eller inte. Inte varje process, reträtt eller förhållningssätt till andlighet kommer att tilltala er som individ, även om det kan vara något som fungerar för er bästa vän, er syster, er pappa eller någon annan som ni står nära i era liv.

Det första steget till ett enat mänskligt kollektiv är att respektera de olika vägar som olika människor tar. Ni har sett genom mänsklighetens historia hur dåliga människor traditionellt sett har varit på att acceptera religiösa övertygelser hos dem som inte är exakt som dem. Ni har sett krigen och inkvisitionerna och de splittrade familjerna som har blivit resultatet av att inte acceptera någon annans religiösa övertygelse, seder och moral.

Som en New Age gemenskap inbjuder vi er att visa resten av världen att ni kan respektera och acceptera vägarna för era andligt vakna medmänniskor. Visa att det är möjligt, att det kan göras och att ni faktiskt gör det. Och ni kan också acceptera er själva i denna process att väcka ert medvetande och stiga upp till den femte dimensionen. Acceptera att ni är där ni är. Acceptera att ni inte känner för att gå till den där fullmånens trumcirkel och att det inte gör er sämre på att vara andliga. Acceptera att ni bara har väckt ett fåtal av era andliga gåvor och att ni inte alltid känner så mycket medkänsla som ni skulle vilja.

När ni accepterar er själva och er egen väg, kommer det att bli mycket lättare att acceptera vägarna för de andra uppvaknade själar som ni stöter på i ert liv. Och när ni kan förenas som en andlig gemenskap, kommer ni att få uppmärksamhet från dem som har kämpat om vem som har rätt inom den del av befolkningen som tror på en eller annan religion. Och att acceptera den delen av befolkningen är också något som den andliga gemenskapen måste göra för att vara de ledare som ni vet att ni är.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...