Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 oktober 2020

 

Framtiden för det Uppvaknade Kollektivet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit förväntansfulla under ganska lång tid att med er alla upptäcka denna väg ni nu är på väg till en bättre version av verkligheten, en som stöder er som individer och stöder er som ett kollektiv av varelser. Vi kan se de av er som är vakna göra de framsteg som ni behöver göra för att leda det mänskliga kollektivet på den här vägen, och det är en väg till självmakt. Ni, som vi kallar det uppväckta kollektivet, samlas mer och mer för att dela era idéer om framtiden som ni vill ha för er själva och för resten av mänskligheten.

Vi vet att ni alla väljer den framtid som ni upplever, och vi vet att de av er som är vakna gör det regelbundet. Ni skapar de verkligheter som ni föredrar att leva för er själva, och nu har medvetenheten om att det finns så många som just nu är i behov av någon form av hjälp, sporrade av detta uppvaknade kollektiv så att ni kan vara lärarna, läkarna och guiderna som ni alltid var tänkta att vara under denna livstid. Ni stöder varandra i denna strävan, och ni visar på att det inte bara finns ett sätt att hjälpa andra människor att väcka deras medvetande.

Det finns inte bara en väg, inte bara en stig utan alla de olika vägarna kommer att mötas för att ni gör detta som ett kollektiv av människor. Och de av er som inser att ni skapar er verklighet vet detta, och är därför mer intresserade av att hjälpa er själva och hjälpa andra att upprätthålla en hög vibration som ni har, sökande efter den enda sanna sanningen om den enda framtiden som är huggen i sten.

Ni är där för att skapa framtiden för era önskningar, och nu mer än någonsin inser det väckta kollektivet att framtiden för era önskningar inkluderar att hela mänskligheten behandlas rättvist, respekteras, är fria och kan följa sina drömmar och önskningar, oavsett vad de kan vara. Vi ser er göra detta varje dag, och vi vet att ni har fått en viss fart och mycket mer drivkraft sedan ni har kommit ihop och diskuterat dessa idéer, med vetskap om att ni skapar dessa upplevelser och bjuder in andra till en verklighet som är mycket bättre och mycket bättre för hela mänskligheten.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...