Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 september 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 september 2019

 

ANSLUTNING MED ARKTURISKA RÅDET – DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi skapar förbindelser med de av er som är intresserade av oss och att göra dessa anslutningar. Vi är intresserade av att få kontakt med så många av er som vi möjligen kan, men inte alla människor är intresserade av att ansluta till oss. Och naturligtvis många människor tror inte att vi ens existerar. Och så har vi en given uppgift för oss. Vi hittar smarta sätt att göra oss kända för dem som inte uttryckte intresse för att få kontakt med oss och dessa smarta idéer hjälper oss att glida genom sprickorna i medvetandet hos de individer vi söker den förbindelsen med.

Vi kommer naturligtvis också in genom drömmar, erbjuder nedladdningar och drar nytta av UFO:s uppdykande på himlen. Vi hoppas kunna upprätta fler förbindelser under nästa kalenderår än vi har gjort under alla andra kalenderår. Vi söker anslutning eftersom vi älskar er, vi vill stödja er och vi är nyfikna på er. Ju mer vi upptäcker om er, desto mer upptäcker vi om oss själva. När ni håller på att bli ert högre jag, blir vi vår översjäl. Vi kommer att stiga upp i den översjälen och när vi gör det kommer vi att bli mer av vem och vad vi är.

Vem och vad vi alla är, är allt och alla. Och de av er som är vakna betjänas bättre att veta vilka ni är genom att uppmärksamma att besegra någon eller något som representerar det mörker som finns i oss alla, oavsett vilken dimension vi är i.

Den nionde dimensionen, där vi är, inkluderar alla dimensioner nedanför. Ni inkluderar de första, andra, tredje och naturligtvis fjärde dimensionerna nu i er och det är uppenbart för många av er som är vakna att ni är klippan, ni är trädet, ni är blomman, ni är hjorten och delfinen och alla varelser som är omkring er. Det är lättare att säga något sådant än att faktiskt känna det och veta det och det är vad vi rekommenderar er alla att försöka göra. Söka efter fler förbindelser med träden, jorden, vinden, djuren och så vidare. De är där för att påminna om vem ni är, för att bredda ert självbegrepp och de är naturligtvis alla aspekter av Källan, som vi alla är.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...