Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 oktober 2020

 

De Högre Frekvensenergierna Vi Skickar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi höjer nivån på vårt medvetande i varje ögonblick, när vi förbereder oss för att flytta vårt medvetande till den tionde dimensionen. Det betyder att energierna vi skickar till er, och att alla våra skaror i den nionde dimensionen skickar er, är i högre och högre frekvens, eftersom vi alla fortsätter att gå framåt i denna universella skiftningen i medvetandet. Vi vet att ni kan hantera högre och högre frekvensenergier eftersom vi övervakar er alla så nära.

De av er som är vakna står i frontlinjen för att ta emot det vi, och andra som oss, erbjuder för att ni är så öppna och mottagliga av naturen. Eftersom ni alltid anpassar er till oss hela tiden, är ni de perfekta kandidaterna för att ta emot det och förankra i dessa energier och göra dem tillgängliga för resten av mänskligheten. Ni gör ett underbart jobb, och anledningen till att vi alltid levererar till er så många hoppfulla meddelanden beror på de av er som är i det väckta kollektivet, som blir större varje dag.

Fler och fler människor har sina egna unika uppvakningsupplevelser som planeras noggrant av deras högre jag, precis som er var. Era högre jag är noggranna i allt de levererar till er, och era guider arbetar dygnet runt för att ge er allt ni behöver för att möta vad era högre jag placerar framför er. Och sedan skickar vi, och alla andra varelser i de högre dimensionerna, bara med er högre frekvensenergier så att ni har alla råmaterial för att skapa den värld ni vill uppleva.

Därför måste det vara lättare att förändra världen än ni alla tror att den är. Det handlar inte bara om att rösta in rätt personer i departementen. Det handlar inte bara om att donera till rätt saker. Det handlar om att ni blir mer av vem ni verkligen är, och allt detta kan vara enkelt om ni låter det vara. Och sedan kommer allt ni gör för att sprida kärlek och ljus till andra över hela världen och i era samhällen kommer att vara det lilla extra, så att säga.

Vi älskar att samarbeta med er för att skapa den vackra och magiska 5D-jorden och vi älskar också att samskapa de speciella stunder som ni kan ha på er väg så att ni kan njuta av er resa och hjälpa andra att göra detsamma. Ni behöver mer glädje på denna resa och fler människor som ägnar sig åt att leva i sin högsta vibration, och vi ser er värld befolkad med fler av dessa människor varje dag, och det är så vi vet att ni kommer att göra det. Ni kommer att göra förändringen i medvetandet och förena galaxen på vägen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...