Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 april 2022

 

Uppvaknade Kollektivet: Här är Er Inverkan

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid mycket intresserade av vad ni, som det uppvaknade kollektivet, gör för att hjälpa era medmänniskor, och vi har märkt hur många av er som har varit banbrytare och trendsättare på sistone som ni alltid tänkt vara i denna livstid. Ni skapar nya mallar, nya färdplaner, för att visa resten av mänskligheten hur det görs, och ni använder även era egna skapelser för att åstadkomma de upplevelser och de verkligheter som ni har bestämt er för att föredra. Era önskningar har gett upphov till nya energier som sedan kommer till er medvetenhet som idéer, som inspiration, som tankar om hur ni kan fortsätta att gå framåt på de sätt som ni vill där på Jorden.

Ni, eftersom ni är vakna, vill alltid gå längre, gå djupare, sträcka ut det medvetande som ni har, så att den ni är inkluderar mer, och ni visar i princip resten av mänskligheten hur detta görs genom att visa vägen, genom att föregå med exempel. Många frågar oss, och de andra guiderna och kollektiven om Daniels kanaliseringar, om deras syfte, om vad de ska göra. Ni kanske inte känner igen era insatser eftersom det inte är så att ni skrev ner allt på papper och sedan fick ett förlag att lägga ut det på internet och i bokaffärer.

Ni kan inte se eller känna vilken inverkan ni har genom att skapa dessa nya mallar, dessa nya färdplaner för uppstigning och utvidgande av medvetandet, men vi kan, och det är därför vi berättar för er om dessa saker. Vi vill alltid försäkra er om att ni bidrar och att ni är på rätt väg. Dessutom är många av er oroliga för era nära och kära och om de kommer att klara det, om de också kommer att kunna ändra sitt medvetande, och svaret är att de kommer att göra det eftersom de har er. Och vare sig ni vet det eller inte, så leder ni med exempel, och ni planterar frön inom dem alla, och detta är mycket bra saker.

Börja känna vilken inverkan ni har haft på ert eget liv, och ni kommer att börja få en uppfattning om vilken inverkan ni har på det kollektiv ni är en del av. Ni kommer att fortsätta att göra detta eftersom det är det enda som verkligen är tillfredsställande för er att ta del av, och eftersom energierna kommer att fortsätta att ge er de där knuffarna, de inspirerande idéerna och de intuitiva träffarna som tar er till nästa nivå av medvetande och som hjälper er att ta med er fler av era medmänniskor på resan. Det är så ni uppfyller ert syfte och fullföljer ert uppdrag, och vi är mycket glada att kunna säga att vi ser fler och fler människor som gör det varje dag.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...