Aita kanaliserar sitt Högre Jag, 19 Augusti 2020

 

Aita kanaliserar sitt Högre Jag

Augusti 2020

”Vi är på väg till en underbar ny värld”

 

Kära Ni, Kära Hjärtan, idag är det dags att fokusera på härligheten, de underbara tider som är på väg. Vi har talat mycket om vad som har varit, om er inblandning, om beskaffenheten hos er upplevelse på Planeten Jorden.

Våra meddelanden riktar sig som alltid till er, våra underbara Ljusarbetar-Stjärnfrön. Ni ställde frivilligt upp på att komma till Planeten Jorden för att hjälpa Mänskligheten ut ur mörkrets avgrund dit den hade fallit. Och ni har tappert gjort det.

Er höga vibration, er empatiska natur och kärleksfulla vänlighet strålar runt världen. Ni är alla strategiskt utplacerade där ni behöver vara för det högsta goda.

Ni är likt el-uttag som strategiskt är utplacerade runtom i ett hus. Var och en av er befinner sig på rätt ställe, var och en av er har er egen ’församling’ för att hjälpa till. Denna hjälp kommer inom kort att behövas.

Det här är varför det är så viktigt för er att göra era efterforskningar. Tiden för avslöjandena är här. I och med att avslöjandena fortgår, så blir det långsamma sipprandet i droppar, droppar med information som har läckt ut, ersatt av en störtflod med sanningar.

Er uppgift är att sprida ut denna sanning i er ’församling’, bland dem som vänder sig till er för att få hjälp.

Allt mer kaos föreligger. Ljuset står nu väldigt mycket i kontroll. Flera av de mörka ledarna har kapitulerat och arbetar i själva verket för ljuset.

Så verkar det inte vara, för deras uppdrag är nu att uppträda på ett så ologiskt och galet sätt, att till och med de Själar som är djupt insnärjda i massmedias falska nyheter, måste ha aningar av tvivel gällande den information som de blir matade med.

I och med att mörkret raserar, när de mörka gång på gång ljuger, så blir det uppenbart att de berättar uppdiktade historier. De kör med en saga. Vad de säger att utgör en lögn, är sanningen; vad de säger att utgör sanningen, är en lögn.

Kära bröder, kära vänner, detta är faktiskt vad ni kom till Jorden för att få uppleva. Idag finns det miljarder Själar på Planeten Jorden. Där har aldrig funnits en så stor befolkning. Och de är här för att de alla, alla ville få uppleva denna underbara uppstigningstid.

Så, vad ska komma? Först kommer ytterligare kaos. För det gamla systemet måste rasera innan det nya reser sig ur askan. Nedstängningen kommer att fortgå och kommer att framhävas. Det här har inget med viruset att göra.

Mycket pågår bakom kulisserna. Arresteringar har genomförts, fler kommer. Ljusalliansen önskar hålla er säkra medan allt detta pågår. Ifall situationen var normal och ni alla fortsatte med era affärer, så skulle de mörka i sin desperation kunna göra stor skada, många dödsfall skulle äga rum med falsk-flagg-attacker, skjutningar och terrorist-aktiviteter.

Så bli inte förvånade över något som sker; prat om viruset, vacciner, utomjordiska invasioner, terroristuppror i städerna kommer att fortsätta och fördjupas. Vissa platser kommer att ha trupper på gatorna. I era hem är ni säkra. Var i frid, för allt är väl. Ha tillit till planen.

Låt oss nu vända oss till er underbara framtid. Vad väntar er när ni flyttar in i er femte-dimensionella världs verklighet? Ni är faktiskt på väg till en otrolig tid.

Ert vatten, er mat kommer inte längre att vara förgiftade. Er hälsa kommer att förbättras exponentiellt bara utav det. Ni alla kommer att bli vegetarianer och njuta av det välbefinnande som ni får känna.

Planeten Jorden kommer att rensas upp från nedskräpningen och plundrandet som hon har upplevt. Blommorna kommer att blomstra mer färggrant. Himlen kommer att vara klarare blå. Fåglarna kommer att sjunga vackrare. Oceanerna kommer att vara rena, fiskbestånden återhämtar sig. Floderna kommer att strömma med nytt liv. Bäckarna kommer att porla och strömmarna rinner sakta längs sina vackra fåror.

Det medicinska systemet kommer att avlägsnas. Hälso-och sjukvården kommer i sanning att bli hälsovård, när sanningen om läkemedlen blir uppenbar. Det gamla systemet med att pengar skapar strålning, kemoterapi, läkemedel och operationer, samt vanliga läkarundersökningar med sina mängder av dyra och inkräktande tester, kommer att försvinna.

Det kommer att finnas healing apparater som skannar den mänskliga kroppen och med vibrationer bedömer och botar alla åkommor. Cancer kommer inte längre att vara en kraft, för dess orsak kommer att avlägsnas och dess livsdränerande behandlingar kommer inte längre att behövas.

Handeln med droger och människor kommer att ta slut när Mänskligheten tar kontrollen över sitt eget livsöde.

Traditionella läkare kommer att ersättas med naturliga healers och shamaner vilka hittills har tryckts ner av den nuvarande makten. Ni kommer att bli dessa healers och shamaner. Holistisk energihealing är vår framtid.

Ny teknologi kommer att välla in på marknaden. Under de senaste åren har många nya uppfinningar gjorts och man har sökt patent för dem. Dessa har blivit stulna och nertryckta av makthavarna. Nu kommer de att avslöjas och aktiveras.

Våra oljedrivna bilar kommer också att bli ett ting från det förflutna. Ny och icke-förorenande Tesla-teknologi finns redan tillgänglig och under tillverkning. Så kommer också resandet med flyg att förändras oerhört mycket till det bättre. Inga fler oändliga köer på flygplatserna, inga fler säkerhetskontroller. Inget mer sittande likt sardiner i trånga och allt smalare säten.

Dyr elektricitet sådan som vi har känt den, kommer inte längre att finnas. Kostnadsfri Tesla magnetisk kraft kommer att finnas tillgänglig för samtliga. Varje hem kommer att ha sin egen kostnadsfria kraft-apparat.

Språket kommer ett tag till att vara det huvudsakliga sättet att kommunicera. Men i allt högre grad kommer vi att bli telepatiska och kunna läsa varandras tankar. Så oärlighet, bedrägerier och svindlerier flyger ut genom fönstret.

Regeringen sådan vi känner den kommer att avslutas. Den uppblåsta byråkrati som har inrättats för att kontrollera och begränsa oss kommer att nedmonteras. De småsinta byråkraterna, reglerna och förordningarna under vilka vi har fått lida, kommer inte längre att finnas. Representanterna som stiftar våra lagar kommer att utses via sin kärleksfrekvens, talang, och förmåga, inte via titlar och diplom.

Utbildningssystemet kommer att monteras ner. Hem-skolning blir en vardaglig händelse, eftersom familjer reser tillsammans över världen, till olika länder och lär sig olika språk och absorberar olika kulturer. Olika kulturer kommer att komma samman. Det kommer att förekomma kamratskap, kärlek och skratt. Barnen kommer att lära sig via glada, hjärtupplevda upplevelser snarare än att lära sig utantill och genom kalla flervalsfrågor.

Historien kommer att skrivas om i och med att sanningen om vår inblandning blir känd. Berättelsen om Mänsklighetens sanna upplevelse kommer att bli känd. Och Mänskligheten kommer att fira i denna vetskap och vad de har uppnått genom att leva det Mänskliga livet.

Det finansiella systemet kommer att göras om. I övergångsperioden till den femte dimensionen kommer pengar fortfarande att användas. Men de blir guldbaserade och har ett värde, de kommer inte bara vara av papper som kan tryckas upp när man så önskar.

Skuldförlåtelse är vår framtid. För skuldsättning och ocker har varit ett verktyg för makthavarna. Inkomstskatten kommer att försvinna. Regeringen kommer att minska i storlek, så att den inte längre utgör den enorma dräneringen på finanserna som den har varit.

De småsinta och tunga regler och förordningar som har pådyvlats av vår uppblåsta byråkrati, kommer att försvinna när lagarna skrivs om för att bli vänliga och godartade.

Rättvisan blir rättvis. Hon kommer inte längre att bära en ögonbindel. Fientliga jurister och advokater kommer att höra till det förgångna. För kom ihåg att vi kommer att bli telepatiska och i sanning så kan ingen längre uttala en lögn. Rättvisans dualistiska system kommer att förvinna. Rättvisan blir rättvis för samtliga.

Detta är bara för att ge en en hint om de strålande tider som ska komma. Tänk på detta. Tänk på vilka era talanger, önskemål och förmågor är. För ni, Kära Ljusarbetare och Stjärnfrön, kommer att leda denna underbara nya värld.

Ni är de som ska vara nya healers, de nya ledarna, för er kärleksfrekvens, er vibration är hög. Er förståelse om livet och att leva, om kärlek och ljus är i sanning stor. Det är ni som tar Mänskligheten till det 21:a århundradet, till femte dimensionen av kärlek.

Storslagna tider ligger framöver, Kära Ni. Detta är vårt budskap till er idag.

Håll er på gott humör. Koncentrera er på det goda, på det underbara och vackra, för i och med att ni gör det så skapar ni det. Ha tillit till planen. Universum håller er om ryggen och allt är väl på Planeten Jorden, idag och varje dag.

Aita kanaliserar sitt Högre Jag. Vi är verkligen Välsignade Varelser.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...