Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 18 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 18 augusti 2021

 

For Starseeds: This is Why You’re on Earth ∞The 9D Arcturian Council

 

För Stjärnfrön: Detta är Varför Ni är på Jorden ∞ Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sträcker oss ut till alla er som söker hjälp och kontakt med utomjordingar. Vi har inte fysiska kroppar, och de flesta människor kanske inte tänker på oss som utomjordiska, men vi finns och vi är inte födda på er planet. Vi steg upp inom vårt stjärnsystem, varför vi fortfarande identifierar oss som arkturiska. Vi är dock mer universella än arkturiska nu, och vi har en ganska bra räckvidd över vårt universum. Detta är en tid då det finns fler och fler människor som vill bort från planeten Jorden, och vi förstår varför.

Vi förstår hur svårt det är att vara där just nu, men vi vill uppmuntra er att sträcka ut er till det icke-fysiska, till kollektiv som vi, för att ge er en anledning att stanna där på jorden, för vi behöver er där som vår markbesättning, och också för att ni aldrig kommer att uppleva något så tillfredsställande som att hjälpa en hel ras av varelser på en planet att stiga upp. Det är så bra som det kan bli när det gäller att fullgöra ett uppdrag, ett livs syfte. Era själar har rest så mycket och så långt, genom så många dimensioner för att komma dit, och nu när ni är där längtar ni efter att vara någon annanstans, och att detta någon annanstans vanligtvis är ett annat stjärnsystem.

Det är därför vi säger att vi sträcker oss ut till er just nu. Vi har alltid gjort det, men vi vill verkligen att ni ska höra det just nu, och ännu viktigare, att känna det. Vi vill att ni ska känna vår energi, liksom Plejadisk, Siriansk och Andromedansk energi vid denna tidpunkt, eftersom vi alla arbetar tillsammans för att hjälpa stjärnfröna att känna sig mer hemma där på jorden. Vi når ut till er och vi lägger in det som behövs i era energifält för att ge er mer en känsla av ett hem, en känsla av tillhörighet. Och de av er som kan öppna upp och ta emot med lätthet kommer att kunna känna vad det är som vi alla serverar vid denna tidpunkt. Andra kommer bara att märka att de känner lite mindre ångest, lite mindre hemlängtan och är lite mer bekväma i sin miljö.

Vi strävar efter att nå alla, oavsett om de är vakna, för det är ett av de av de sätt på vilket människor vaknar. Människor vaknar hela tiden på grund av bisarra upplevelser som de inte kan förklara. Vi strävar efter att vara en av de bisarra upplevelserna för några av era ouppväckta mänskliga motsvarigheter där. De av er som känner till oss och andra utomjordingar kommer att kunna hjälpa de nyuppvaknade att förstå dessa erfarenheter, och medan du väntar på att människor ska nå ut till dig, föreslår vi att du öppnar upp för energierna som vi skickar, energierna som Sirianerna, Andromedanerna och Plejaderna också skickar, eftersom du behöver den valideringen ibland att allt går enligt planen.

Ni måste ibland påminnas om att ni är på rätt väg och att detta inte bara är ett misstag. Allt som händer i er värld idag är mycket beräknat, och det är avsett att få fler att släppa det som inte längre tjänar dem, vilket kommer att hjälpa varje person som gör det frisläppandet att få ut det de behöver. Energierna är starka och kommer att fortsätta att bli starkare, eftersom vi hör era böner, era rop och hur ni känner hemlängtan, och vi vill bara att ni alla ska kunna kalla jorden ert hem så att ni kan hjälpa jordborna att stiga upp.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att ha kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...