Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 juli, 2020.

Aktuella Uppgraderingar, Nedladdningar, Aktiveringar och Inställningar ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton, 31 juli, 2020.

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Det glädjer oss att ta kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med att meddela att flödet av energier till det mänskliga kollektivet rör sig ganska bra, och fler individer tar upp dessa energier än någonsin tidigare på planeten Jorden. Ni har arbetat med att öppna er upp en lång tid. Ni har blivit medvetna om de uppgraderingar, nedladdningar, aktiveringar och inställningar som är tillgängliga för er alla tider på dygnet, och ni har visat en förmåga att välkomna de energierna som hjälper er att göra bättre val.

Allt handlar om att hjälpa er just nu. Ingenting handlar om att göra det åt er. Vi och andra som oss går med er till vattnet, men ni måste ändå själva gå med på att dricka. En del av vad allt ni får, gör för er, är att göra er mer känsliga för vibrationer. Vi och alla andra varelser i hela galaxen och universum som hjälper er, får er helt enkelt att känna mer så att ni kan göra valet att gå mot det som kommer att tjäna er, vad som är av högre vibrationer.

Ni måste vara villiga att känna för att läka, för att frigöra och släppa vad som är av lägre vibrationer. Och vi pratar inte bara om era tankar, känslor och övertygelser här. Vi pratar också om den information ni väljer att fokusera på. Om ni är tillräckligt känsliga och känslobaserade för att veta när något känns av eftersom det är det, har ni allt ni behöver för att kunna välja den högsta vibrationen som är tillgänglig för er.

Energier finns omkring er hela tiden och ni bestämmer vad ni vill släppa in, vad ni vill spela med och skapa tillsammans med. Det kommer att fortsätta även när fartyg som transporterar utomjordiska landar på er värld. Ni kommer att behöva känsligheten för att ta reda på vad ni erbjuds. Och så, än en gång, är vi glada över att ni tar emot de nuvarande energierna så bra, eftersom vi vet att ni måste kunna urskilja vilka vibrationer som tjänar er och vilka som inte gör det. Ni måste vara mycket känsliga och anpassade till de högsta vibrationsenergier som finns tillgängliga för att leda med era hjärtan och medkänsla, för att till och med överväga möjligheten till förlåtelse och villkorslös kärlek.

Ni är de som har varit känsliga nog för att verkligen dra nytta av de nuvarande energier som finns i er värld och som kommer att fortsätta att lyfta er och erbjuda er möjlighet att göra bättre val för er själva och för hela mänskligheten. Det är vad ni ska göra just nu, och vi är här för att stödja er, och vi kommer alltid att vara det.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft stor glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

The Arcturian Council via Daniel Scranton with VIDEO, July 31st, 2020

Du gillar kanske också...