Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 september, 2019

Det Arkturiska Rådet i den 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

Den 21 september, 2019

”Höstdagjämningens energier i september 2019”

 

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläder oss över att få ha kontakt med er alla.

Vi förmår upptäcka den allra minsta förbättringen i ert kollektiva medvetande och den vibration som ni erbjuder. Vi är glada över att få rapportera att ni redan har börjat uppleva att ni får tröst av höstdagjämningens energier som är på väg in för att stötta er. Ni finns där för att möjliggöra processen av att balansera energierna för hela mänskligheten och de flesta av er som tar emot den här överföringen känner till detta om er själva. Ni vet att ni har åtagit er denna roll för mänsklighetens skull. Ni vet att det tjänar er och alla andra att inte vara polariserade inom er själva och när ni sträcker ut armarna för att omfamna allt detta, så inkluderar ni alltmer. Ni inkluderar mer av vilka ni verkligen är, vilket är Källans Energi.

Ju mer av Källans Energi ni inkluderar, desto mer villkorslös Kärlek kan ni känna. Ju mer villkorslös Kärlek ni låter strömma igenom er, desto mer agerar ni som en varelse av service för hela det mänskliga kollektivet. De av er som är vakna är mer öppna. Ni är mer mottagliga. Det är mer sannolikt att ni känner av energierna som kommer in och att de redan har nått fram till er. Det är mer sannolikt att ni inombords känner er mer balanserade och fridfulla och ni förmår med lätthet sprida det vidare. Det äger rum av kraften i det faktum att ni befinner er där, att ni är vakna och att ni är öppna.

De energier i höstdagjämningen som är på väg in och som redan till viss del har nått fram till er, kommer att göra största delen av det tunga lyftandet. Ni är här för att låta er själva vara farkosterna, de som jordar dessa underbara energier som kommer in för att stötta er, för att balansera er och för att hjälpa er att bli de högre-dimensionella varelser som ni ska bli. Allt detta sker planenligt. Ni är vid denna tid de främsta förmånstagarna och resten av mänskligheten kommer att gynnas av det som ni just nu gör.

Så när ni inte vet vad ni ska ta er till, bara slappna av. Håll er lugna och dela med er av er optimism som vi har för hela mänskligheten. Och gör vadhelst ni känner att ni vill göra. Släpp taget om behovet att påtagligt få se resultaten av ert bidrag. Bara njut av att få vara i den position där ni just nu befinner er, för att låta energierna strömma genom er och då gör ni er del. Ni kommer att göra mer än bara er del. Kom ihåg det och sov gott i denna vetskap.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över att få ha kontakt med er.”

 

 

 

Översättning Aslög

 

Du gillar kanske också...