Högste Skaparen via Erena Velazquez | februari 19, 2022

Högste Skaparen via Erena Velazquez | februari 19, 2022

19 februari 2022

 

Mina Älskade Barn,

Jag är Fadern, den Högste Skaparen, som kommer fram genom Universal Channel för att hjälpa till att se vad som verkligen hände på Moder Jord.

De mörka skapade en holografisk verklighet, som påtvingades mänskligheten i tusentals och åter tusentals år. De styrande skapade den för att förslava er och hålla er i en illusion, och alla blev fast och kunde inte se att det är en falsk värld.

Det gjordes med avsikten att förstöra Ljuset på planeten. Ingen kunde lämna den, och även efter en fysisk död, blev era själar fast här och tvingades reinkarnera om och om igen. Endast Buddha, Lao Tzu och några andra Mästare kunde lämna denna illusion genom Uppstigning.

Er planet blev som ett videospel, där alla händelser är förplanerade och manipulerade. Ni förflyttade er från en scen till en annan, emotionellt och fysiskt. Varje himmelsk varelse föddes med rätten att vara fri, ha tak över huvudet och fri tillgång till mat.

Den illusionära världen fick er att tro att ni lever ett verkligt liv, vilket var byggt på lögner och bedrägerier. Ni levde i en ond dröm som snart kommer att upphöra, och ni kommer att vakna upp ur den. Mörkret förväntade sig inte att interventionen från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna eller Jag, skulle hjälpa till att rädda mänskligheten.

De negativa varelserna hjärntvättade kontinuerligt människor och raderade medvetet minnen från tidigare liv. De kommer att tas bort en efter en från denna planet. Detta är Mitt Beslut som den Högste Skaparen. Deras öde är att förlora sina själar för alla deras kränkningar och brott mot mänskligheten.

De kraftfulla energierna och hjälpen från Mästarna och Galaktikerna, kommer att vända resultatet av kriget mellan Ljuset och Mörkret. Deras planer på att eliminera större delen av jordens befolkning har misslyckats. Mina Älskade Barn står upp för sig själva och sina familjer, mot tyranniska regeringar. Ljusgnistan håller på att bli en brand, som inte kan stoppas.

Ni är Jag och Jag är Ni. Vi är alla i detta tillsammans. Alla bär på Guds essens och är kopplade till det Universella Medvetandets visdom. Illusionen är bruten och mänskligheten flyttar till den Gyllene Eran. Ljusets kraft skiftar nu grunden för er planet, och det kommer att lösa upp detta holografiska rike. Moder Jord hjälper också till i denna övergång. Era minnen och speciella krafter kommer att komma tillbaka, och era kroppar förvandlas för att hantera 5D-densitet.

Ni är här på ett räddningsuppdrag. Ni är vinnarna. Jag sänder min kärlek och mitt stöd. Tack Universal Channel

Vi är Alla Ett.

Ni är alltid Ljus och Kärlek.

Högste Skaparen

 

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...