Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 januari 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 januari 2020

 

Era resor till de Fjärde och Femte dimensionerna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit mycket intresserade av de resor som ni alla tog för att komma till den fjärde dimensionen från den tredje. Vi har undersökt och undersökt vad ni var tvungna att göra för att göra detta plötsliga hopp med ert medvetande, och vad vi märkte i vår utredning var hur mycket kärlek och medkänsla ni kände för varandra i kölvattnet av terrorattackerna som hade ägt rum före 2012.

Ni gjorde språnget framåt i medvetandet eftersom det fanns fler av er som kände medkänsla för alla människor som drabbades av dessa attacker än det var människor som kände raseri och krävde hämnd. Detta är något som ni fortsätter att visa i de omstörtande händelserna som har inträffat sedan 21 december 2012. 21 december 2012 var det datum då ni skiftade till ett fjärde dimensionellt frekvensområde. Och nu efter drygt sju år har ni sett fler naturkatastrofer, tillsammans med fortsatta krigsinsatser och terrorattacker, och kärleken och medkänslan fortsätter att öka för alla drabbade.

Det här är enormt. Det är så viktigt för er att se er själva som en mänsklig ras, snarare än människor som lever under en flagga eller en religion, och det är så viktigt för er att inte använda gränser och övertygelser för att dra linjen för vart ni är villiga att skicka er kärlek, er medkänsla och ert läkande ljus. Och så, när ni ser en naturkatastrof inträffa, ja, det är okej att ställa frågan om hur det kunde hända, men den frågan borde få en undanskymd plats mot vad ni känner som svar på naturkatastrofen. Att fråga er själva hur ni kan hjälpa är det viktiga svaret. Det är det nödvändiga svaret för att bli mer av vem ni verkligen är.

Att slåss med andra om vad som orsakade katastrofen, masskjutningen eller terrorattacken tjänar inte någon. Vi tycker om att bevittna att tillväxt och utveckling sker. Och när det fortsätter att hända kommer vi att förbli hoppfulla. Men hopp är inte ens det rätta ordet för hur vi känner för mänskligheten. Vi är säkra på att ni utvecklas och blir ert femte dimensionella, Högre Jag.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...