Ärkeängel Metatron via Dancing Dolphin, 16 januari 2021

Ärkeängel Metatron via Dancing Dolphin, 16 januari 2021

 

https://www.youtube.com/watch?v=y72aKEYJAGY

 

“Tiden för fred och välstånd Har Kommit!”

“Gaias Guldålder kan börja!”

                             Lördag 16 januari 2021

Obs: Detta meddelande dikterades och det låter därför mer naturligt om det läses högt.

Ja, kära du, JAG ÄR här och jag är din Metatron. JAG ÄR här idag för att ge dig ett meddelande till Ljusarbetarna – alla i kroppen och utanför kroppen som arbetar för uppstigningen, arbetar för RV, Gaias Gyllene tidsålder, Fred på jorden, Guldåldern, vad du än kan kalla det. Tiden för fred och välstånd har kommit! Den är äntligen här på Gaia.

Eoner och eoner har vi har väntat på detta, kära ni. Vi har arbetat och väntat och arbetat och väntat – vi alla! Var och en, tillsammans EN. Sök i era hjärtan, för ni vet att detta är sant. Ni har hjälpt, tjänat och offrat alla dessa eoner i tjänst till den Enda. Det var ett gigantiskt uppdrag som vi alla tog på oss, vi kunde inte ha gjort det utan varandra och särskilt inte utan Gaia. Men vi har hållit ut, vi har hållit fast eftersom vi är ståndaktiga i vår rättfärdiga hängivenhet till den Enda. Många, många, många, många (mer än ni kan räkna) Själar har deltagit i detta storslagna experiment, uppdrag eller projekt som ni kan kalla det. Jag är hedrad över att ha varit med och att ha deltagit själv.

Ni Ljusarbetare, stövlarna på marken, i himlen, på skeppen, i den inre Jorden, ni finns på många, många ställen! Era uppdrag varierar för att passa era speciella färdigheter. Jag applåderar er nu med nåd och tacksamhet för ert engagemang, eftersom detta projekt har varit mycket långt och svårt för oss alla. Jag vet att ni känner utmattningen och känner er dränerade, överansträngda och underbetalda (skratt). Denna livstid har varit en av de tuffaste på grund av de extrema åtgärder som har vidtagits i sista minuten kan jag lägga till, för att förhindra vår Uppstigning, för att kasta oss ur balans och fördröja den ära och firandet som vi kommer att ha när det är färdigt. Jag är här för att berätta för er idag, kära ni, att DET ÄR KLART! Det är klart och Gaias Guldålder kan börja!

Halleluja, Hosianna, Hosianna! Hosianna! Jag hurrar, jag firar, jag är överlycklig! Denna fest är för oss alla, alla som har deltagit. Vi får höra från Modern och Fadern att det är ett väl utfört jobb och att effekterna, följderna och det positiva resultatet kommer att kännas för evigt genom många dimensioner, tidslinjer, av andra galaxer och till och med andra universum. Nyheten om framgången med detta projekt, detta experiment från mörker till ljus, kommer att spridas vida. De av oss som deltog kommer att vara vördade för ert stadiga engagemang och vår framgång. För vi har tillsammans åstadkommit något som aldrig har gjorts förut. Det kan vara svårt för vissa att tro, men det finns alltid en första gång. Och när något faktiskt åstadkommits som ansågs vara hopplöst, skickar det ut krusningar och vågor av hoppfullhet, glädje och stora förväntningar! Vi har vänt tidvattnet.

Gaia själv lutar sig tillbaka med ett stort leende i ansiktet! (skratt). Hon är en otroligt kär Ängel och hon visste från början att det var möjligt. Hon hade tro på att det var möjligt att gå så långt in i mörkret och kunna komma tillbaka till fullt spektralt ljus; hon tappade aldrig hoppet. Hon hade alltid sin optimism och sin tro. Hon, mer än någon av oss andra, hade sin tro och optimism eftersom hon visste att det kunde göras.

Vi skulle alla gå vilse utan henne, vår kära Gaia. Och det är ingen slump att hon intog denna position, att hon valdes för detta eftersom hon hade dharman (livsvägen) för detta. Modern och Fadern såg den här gnistan av ljus inuti henne och de visste att det var hon som kunde få jobbet gjort, hon var den som kunde hålla fast under alla eoner av mörker, hon ensam var den som kunde ta sig an denna uppgift. Vi var alla frivilliga till att komma och hjälpa henne, men hon är den lysande stjärnan! Hon är det. Hon är det.

(Obs! Jag tänkte snabbt “Jag älskar Gaia”) (M svarar) Ja, kära, vi älskar henne av alla våra hjärtan! Du och alla ljusarbetare kan prata med henne, du kan kommunicera med henne på många olika sätt. Ni gör det omedvetet varje dag, men de flesta av er inser inte det. Men hon älskar och avgudar er alla och skulle gärna vilja prata med er oftare och mer medvetet om ni skulle prova. Fokusera på det. Gå och sitt utomhus. När du kommunicerar med marken och känner vinden i ansiktet, tacka myrorna, gräshopporna, nyckelpigorna och alla stora och små varelser som du kan observera eller höra; som en fågelsång. Tacka, uppskatta, och ge erkänsla till alla de underbara varelserna. (LÅNGSAMT) Känslan av jorden under dina fötter, sanden mellan tårna eller dina stövlar som kramar genom snön. Tacka. Ge henne din tacksamhet för hennes snygga pilträd, den lysande blå himlen och hennes majestätiska berg.

När du kommunicerar med naturen, när du ger tacksamhet och uppskattning för naturen, ansluter du till Gaia. Hon känner av det och hon kommer direkt i kontakt med dig. Du kanske hör hennes röst, får en idé eller en tanke som kan läggas i ditt sinne, eller ett honungsbi kan hamna på ditt finger. Du vet att när du gör detta är det Gaia själv som kommunicerar med dig. Hon älskar er alla…

… tillbaka. Hon känner er alla vid namn. Gaia är ert största fan! (skrattar) Vi älskar naturligtvis alla väldigt mycket, men Gaia vet exakt vem som har varit här i årtusenden och hjälpt henne med det här projektet, så hon känner er alla och jag uppmuntrar er alla att kommunicera med henne! Inte bara för att kommunicera med henne, vilket är övermåttan fantastiskt; men detta kommer också att tjäna till att tysta era sinnen, till att lindra er stress, till att lugna era bekymmer under denna tumultartade tid som det är att leva på Gaia nu.

Jag är medveten om vad ni alla går igenom – bokstavligen medveten om detaljerna i era liv när ni lever dag för dag med den globala pandemin, förlusten av arbetstillfällen och företag, lidandet av pandemin, alla val som pågår, “nedstängningar, nationella ledare som avgår etc. Jag är medveten om att vi alla är medvetna och vi är med er och stöder er. Detta kommer att vara kortlivat.

När kaoset når en viss nivå kommer det inte att vara mycket längre och saker kommer att förändras snabbt. OK? Jag kan inte berätta vad som kommer att förändras eller vad som kommer att hända, men – jag uppmuntrar er alla att göra detta – att gå utomhus, även om det är kallt. Ta en promenad, njut av Gaia. Kommunicera med henne och lindra ditt sinne och din själ. Bli föryngrade av de nya dofterna. Låt bara ditt sinne slappna av och glöm allt kaos som dina nyheter, TV och telefoner ger dig. Släpp allt. Släpp det. Kommunicera med Gaia och du kommer att må mycket, mycket bättre! Detta hjälper dig att komma igenom dessa svåra tider nu precis i själva slutet. Som jag sa tidigare har Gaias Guldålder börjat, så dessa tumultartade tider kommer inte att vara mycket längre.

Vi är Bröder, vi är Systrar, vi är Ett. Min “titel” som Ärkeängel är inte viktig. Min form som ängel är inte viktig. Din kropp som en människokropp eller en galaktisk kropp är inte viktig. Om du är ett grässtrå eller ett berg är inte viktigt. Vi är alla skapade av den Enda, Moder Fader Ett. Vi är alla Ett. Vi tar många, många olika former genom många, många olika livstider och är alla Ett, oavsett om vi är en droppe vatten, ett sandkorn på stranden, en havssköldpadda eller en hamster!

Vi är alla gjorda av samma materia så formen spelar ingen roll. Våra Själar är vad som betyder något. Vår koppling till varandra är det som betyder något. Jag är i en position just nu där jag kan hjälpa er. Jag vill avsluta med att säga att jag ger er min tacksamhet, min kärlek, min vägledning. Jag tjänar genom att vägleda andra. Jag skulle gärna vilja prata med er alla! Jag känner er alla till namnet, till er Själ och jag kan vägleda er. Jag erbjuder min tjänst. Kalla på mig! Kalla på mig!

Jag är tacksam mot den här för att han tog mitt meddelande idag. Tiden påskyndas och ni firar alla mycket snart. Ta er tid att kommunicera med Gaia, fortsätt i era meditationer, fortsätt att skicka kärlek till alla som ni kan. Detta hjälper mer än ni vet och är en av de bästa sakerna att göra just nu – att fortsätta att skicka kärlek! Gör det allmänt, skicka kärlek till Var och En.

Dela din vänlighet. Fortsätt att göra det. Många, många, många av er gör det och många av er har alltid gjort det. Men nu, särskilt nu behövs det mer än någonsin. Många är rädda. När de ser ditt självsäkra, kärleksfulla leende känner de sig bättre direkt. De vet att det kommer att vara OK, att allt är bra och du har gett dem det med bara ett leende. Jag uppskattar DIG, ER alla! Jag kommer att lämna nu.

Jag ÄR er Metatron, jag älskar ER alltid.

 

_______________________
Please feel free to share!
Messages of Love through Dancing Dolphin
Messages of Love through Dancing Dolphin

 

Messages of Love through Dancing Dolphin

A blog containing Messages of Love from Divine Mother, Ascended Masters, Arch Angels and other Enlightened Beings.

You may also like...