Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 april, 2023

 

Hur man ansluter till Jesus Kristus/Yeshua ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fokuserar på det som är mest lämpligt för mänskligheten att veta om, så att vi kan vägleda dig i rätt riktning, en riktning som inte är förutbestämd, inte huggen i sten. Därför finns det alltid hopp för mänskligheten, oavsett hur saker och ting kan se ut där ute i världen, en värld som är en projektion av ditt medvetande, som allt annat är. Kom ihåg det när du tänker på att förändra världen och hur svårt det kommer att bli. Kom ihåg att det är lätt att ändra ditt perspektiv, din synvinkel. Det är lätt att flytta fokus, och det är det som är mest lämpligt för dig att arbeta med just nu.

Det finns alltid bra som du kan fokusera på, och det finns alltid ljus och kärlek inom varje enskild person och varje enskild situation. Det är när du överger hoppet som du bara kan se mörkret runt ljuset. Din vision blir dimmig och ditt sinne blir belamrat med fakta och historiska händelser. Det är dags att kasta allt det åt sidan för er alla så att ni kan vara väldigt närvarande och så att ni kan släppa tyngden som inte behöver er att fokusera på den. Var lätt och håll dig i ljuset, och utnyttja sedan ljusets kraft. Ljusets kraft ligger inte i dess förmåga att besegra mörkret; ljusets kraft ligger i dess förmåga att belysa det som alla behöver se för att det ska kunna läkas.

Du är där för att läka, förskjuta och fungera som ljuset i en värld som behövde dig, en värld som vinkade dig ut från det mycket bekväma icke-fysiska riket där du tidigare levde. Du kom fram för att vara ljuset, precis som den som kallas Jesus Kristus. Ljuset som lyste inom honom finns också inom dig och alla andra, och det var en annan del av Jesu läror, och det är det som alla behöver fokusera på för att kunna läka, för att bli den vision som han hålls för er alla.

Du har så mycket styrka och kraft inom dig när du lyser med det ljuset, och du kopplar dig till Jesus, eller så många av er hänvisar till honom som, Yeshua. Och det ljuset är det som kommer att föra er in i den femte dimensionen, eftersom det kommer att förändra er från insidan, smälta bort allt som skymmer det och lysa ett ljus på vad era medmänniskor behöver se eller känna igen. Detta är sättet, och det är sättet som Yeshua undervisade er alla. Tiden är nu att implementera dessa läror och åstadkomma de stora förändringarna som kommer att resultera i förändringen i medvetande där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *