Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juni 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juni 2018

Per Staffan 18 juni 2018

Kärlek Är ett Syfte ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har förmågan att älska vem som helst och alla som vi är medvetna om, och anledningen till att vi kan känna den kärleken är att vi har kunskapen inom oss att oavsett vad någon gör, tänker, säger eller tror, så är alla en del av samma Varelse. Vi är alla en del av Källan, och Källan är Kärlek. Vi älskar också planeter, månar, stjärnor, solar och alla andra tänkbara himmelska kroppar.

Det är inte något som vi tar väldigt lätt på, denna förmåga att älska. Vi håller den väldigt kär och vi är säkra på att vi uppfyller vårt syfte att existera varje gång vi känner kärlek som flyter genom oss. Ni har samma förmåga att känna kärlek, att vara kärlek, att uttrycka kärlek, men de flesta av er reserverar den för dem som ni tycker det är lämpligt att känna den för, uttrycka den för, och så vidare.

Om du ville känna dig mer anpassad till ett syfte med ditt liv, och du inte hade någon aning om vad du skulle göra, skulle ditt nästa steg som skulle tjäna dig oerhört mycket vara att gå in i ditt hjärtutrymme och känna kärleken som du är. Och när du får igång den kärleksvibrationen, kan du fokusera på någon du känner som behöver den.

Du kan öva ovillkorlig kärlek genom att rikta den kärlek du känner och vill uttrycka mot någon som inte har förtjänat den, någon som kanske aldrig kan förtjäna den, någon som är på andra sidan det politiska spektrum som du är på. Du kan rikta den kärleken till någon som har skadat dig, någon som inte verkar älska dig, och då kommer du att få en smak av hur det är att vara långt bortom förbittring.

Du kommer att få en smak av hur det känns att vara nionde dimensionell, och att vara Källenergi. Och om det var det syftet du bestämde dig för i denna livstid, skulle det verkligen vara en stor sak.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...