Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 februari 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 februari 2020

 

Era Nionde Dimensionella Änglar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en viktig roll att spela i er uppstigning, precis som ni alla har en viktig roll att spela i vår. När vi hjälper er hjälper vi oss själva och när ni hjälper er själva hjälper ni oss. Vi har ett bestående intresse av att se er alla lyckas och därför kan ni säkert lita på det vi säger till er. Vi vill stiga upp till den tionde dimensionen, precis som ni vill stiga upp till den femte.

Vi ser vår roll som guider till er alla och vi är också era nionde dimensionella änglar, vi strävar efter att erbjuda er den kärlek, ljus och energi som ni söker och att ni kommer att fortsätta söka, även efter att ni har slutfört skiftet till den femte dimensionen. När ni hjälper varandra hjälper ni er också. Ni hjälper den andra personen som är i behov av er hjälp och när ni gör det integrerar ni en del av er själva som den andra personen representerar. Därför, även om ni börjar förakta någon, om ni kan komma till punkten att känna er neutrala mot dem och till och med älska den personen villkorslöst, kommer ni att ha gett den aspekten av er själva exakt vad han eller hon behöver för att återintegreras, för att läka, att bli hel igen.

Nu skulle vi föredra att ni hjälper andra ur en känsla av medkänsla som ni har i er, men inte alla är lika empatiska som de av er som upplever den enorma mängden empati. Vi inser också att det att hjälpa andra känns bra när ni gör det och därför blir den goda känslan belöningen och incitamentet att fortsätta.

Nu kommer ni naturligtvis inte alltid att känna för att hjälpa någon annan och i dessa ögonblick kan ni uppleva skuld och till och med skam. Ni skapar dessa upplevelser så att ni förlåter er själva för att ni inte kan vara allt för alla. Och genom att förlåta er själv integrerar ni en del av er själv. Alla dessa samskapande skapelser av att komma tillsammans med andra och ha era erfarenheter handlar om att ni alla blir hela igen.

Och alltså, omfamna varje upplevelse som kommer er väg eftersom det finns något i det åt er. Det finns en viss tillväxt att uppleva. Det finns en viss integration som kommer att inträffa, om ni tillåter er själva att känna allt och sedan gå vidare till nästa upplevelse som ni kommer att behöva ta er med på er uppstigning. När ni har det mycket svårt med en av era medmänniskor, kalla på oss, era nionde dimensionella änglar, eller kalla på ärkeänglarna för hjälp.

Vi vill ha vad ni vill och så kommer vi att ge den hjälp och de av er som är öppna för att ta emot kommer att få den och ni kommer att kunna gå förbi de utmanande upplevelser som ni ibland har med era medmänniskor. Vet att ni är där för att utmana varandra. Ni är där för att utmana varandra att älska villkorslöst.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...