Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 18 maj 2021

 

Denna Programmering Måste Skakas Av ∞ Det Arkturiska Rådet av 9D, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ständigt förvånade och överväldigade av mänskligheten, när vi bevittnar er alla där på planeten Jorden, och ser hur hårt ni alla arbetar för att uppnå era mål i livet. Det är som om ingenting är värt att ha om det inte finns någon medföljande historia, och den måste inkludera kampen och de skulder som måste betalas. Det har varit er programmering under ganska lång tid, och de flesta av er har varit uppslukade av det nu och då under era liv.

Ibland har ni känt behovet av att påpeka för andra att ingenting har serverats på ett silverfat, att ni också hade det svårt, och vi förstår varför det är så. Vi förstår att ni tillämpar svågerpolitik och att ni har barn med bundna medel, och att ni haft alla möjliga omständigheter som skulle få en hårt arbetande person att se ner på någon, som inte behövt lyfta ett finger för att få det de vill ha i sina liv. Detta är ett program som ni måste skaka av er nu, när ni blir medvetna och avsiktliga skapare som kan manifestera omedelbart.

Nu vill ni överraska oss och alla andra, med hur lite ni behöver göra för att leva de liv ni drömt om för att få allt. Ett sätt ni kan starta processen på är att sluta prata om alla tider i livet när ni var tvungna att betala era skulder, när ni var tvungna att kämpa, slita, släpa och bana er fram till något bättre, och istället börja understryka de tillfällen då saker bara föll på plats, när allt gick som på räls och ni bara fanns på rätt plats vid rätt tid.

De av er som är vakna förstår att det inte är av en slump eller tillfällighet. Ni förstår att ni måste överensstämma vibrarionellt med allt som kommer till er. Ni kan arbeta väldigt, väldigt hårt för att ni tror att hårt arbete kan löna sig för er någon gång, eller så kan ni arbeta väldigt, väldigt hårt utan att se något resultat, för att ni fortsatte att köra ett program som sa till er att ni är pressade, att ni är offer.

Nu är det dags att göra er av med alla tankar på offer. Nu är det dags att börja känna er mer bemyndigade, börja minnas vilka ni verkligen är och omsätta det ni vet i praktiken, och sedan kan ni lära ut det till andra. Då kan ni bli mästare över det fysiska riket. Det gör det mycket lättare för er att ägna tiden åt det andliga.

När alla era fysiska behov är uppfyllda tenderar ni att söka efter något mer, något som kommer att tillfredsställa och uppfylla er. Och ni behöver inte lida eller kämpa för att uppnå en högre medvetenhetsnivå. Att göra det motsatta är faktiskt det vi skulle rekommendera. Släpp taget. Överlämna er. Låt allt flöda till er och genom er, så att ni kan vara ett exempel för andra, på vad som är möjligt just nu på planeten Jorden.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...