Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 februari, 2023

 

Kommer de onda till den nya jorden? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat effekterna som ni alla har haft på resten av galaxen och universum där på jorden, och vi vill att ni ska veta att mänsklighetens strävan efter fred utlöser en vibration som är ganska stark. Du har skapat fred i många andra världar med dina önskemål om fred på egen hand. Du har också skapat samhällen där alla har mer än tillräckligt, där alla blir rättvist behandlade och där kreativiteten florerar, är självuttryck till ordningen. Du har bara inte skapat den på din värld ännu, men du skapar den nya jorden genom att be att du gör när du tittar på jorden du lever på och alla de problem du möter som individer och som samhälle.

Du behöver bara ta det sista steget att tillåta dig själv att slappna av i den verklighet du har skapat för att uppleva den. Du behöver inte arbeta med att skapa verklighet. Det är ett enkelt förfarande. Det krävs lika mycket ansträngning som det gör att tänka tanken att du vill att världen ska existera för dig och för alla andra. Inkludera alla andra i den världen, även de som du har förletts att tro är ”de onda”, även de som har gjort diskriminering och exploatering. Inkludera dem alla i din version av en fredlig, välmående planet. Varför skulle du någonsin vilja göra det, undrar du. För att du ska få uppleva den tillväxt du vill uppleva måste du göra mer än att bara skära bort de delar som du inte gillar i ditt samhälle.

Ni förvandlar er själva först, och sedan förvandlas alla omkring er för att återspegla det arbete ni har gjort. Så om du fortfarande ser folk där ute vara rasister och dumpar kemikalier vart de vill i miljön, då måste du erkänna för dig själv att du inte är färdig med att transformera. Antingen representerar det något inuti dig, eller så har du inte kunnat förlåta dem som gör de där vidriga gärningarna. Hur som helst, det finns något du håller fast vid som du måste släppa taget. Rensa, förlåt, släpp, släpp taget, och du kommer att finna lättheten av att vara du söker i en femtedimensionell ljuskropp. Du behöver inte vänta på att bli förvandlad av din sol. Du behöver inte vänta på att bli förvandlad av e.t.s.

Allt du behöver finns inom dig just nu, och det är ett val. Välj kärlek. Välj ljus. Välj förlåtelse. Välj att vara exemplet som leder andra in i denna nya tidsålder, denna nya Jord. Du åker dit ändå, så du kan lika gärna gå villigt. Du kan lika gärna välja medvetet, och du kan lika gärna vara den ledare som du alltid var menad att vara, den ledare du verkligen är. Du kommer bara att känna dig nöjd och uppfylld om du är till den största tjänsten, och vad kan vara till större tjänst än att hjälpa dem som är envisa att förvandla sig inifrån genom att visa dem vägen.

Ni gör det, inte bara för er själva, utan för hela galaxen och hela universum som förvandlas av alla era tankar. Vet hur kraftfull du är och känn det sedan. Känn vibrationen av din kraft och använd den för att skapa något som ni alla kan njuta av lika mycket, oavsett vem ni är nu eller vem ni har varit. Ni får alla åka till det förlovade landet, till den Nya Jorden, och vi letar återigen efter frivilliga som kan leda vägen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *