Arkturierna via Daniel Scranton, 8 november, 2017

Arkturierna, 8 november 2017

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

 Vi har levererat en otrolig mängd energi och ni har alla visat en förmåga att absorbera och tillgodogöra er den. Nu har ni en ny möjlighet att ta emot energi från några av våra galaktiska partners.

Det finns varelser från Andromedas Stjärnsystem som vill hjälpa till, och deras energi är helt annorlunda. Den är ganska olik vår och er energi, så när ni tar emot den kanske ni känner att ni inte är bekväma med den. Ni kanske känner, för en tid, som om ni upplever fler uppstigningssymton, mer trötthet och större förvirring.

De goda nyheterna är att med Andromedas uppgraderingar och nedladdningar, kommer ni att få tillgång till delar av er själva som ni inte ens visste fanns. Ni kommer att få nya perspektiv och en mängd vägledning från ert inre, och hela upplevelsen kommer att höja er frekvens och göra er mer tillgängliga för kontakt med andra utomjordiska varelser.

Ni har kommit längre än vi förväntade oss att ni skulle komma vid denna tid, och speciellt de av er som har vaknat upp, för ni är de som leder det mänskliga kollektivet. Ni är de som tar mänskligheten längre än vad någon av oss i de högre världarna trodde att ni skulle vara vid denna tidpunkt. Ni kan klappa er själva på axeln, och ni kan ge er själva mängder av vila och avkoppling för att hålla jämna steg med Andromedas energier.

Det finns något ganska oroande med att ta emot så mycket energier, men de ökande smärtorna är symptom på att ni släpper det som inte längre gagnar er i processen. Ni är kapabla att öppna upp er själva och ta emot mycket energi och information, och ni håller fortfarande bara på att doppa tårna i vattnet. Snart nog kommer ni att känna de positiva konsekvenserna av allt det här, och ni kommer att integrera alla aspekter av er själva som gör er till de vackra, hela människor som ni hela tiden hade för avsikt att bli i den här livstiden.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...