Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 april 2022

 

Mänsklighetens Framtid & Er Bästa Möjliga Tidslinje

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket exalterade över de möjligheter som vi ser framför mänskligheten just nu. Vi ser att det finns förnyat hopp inom det kollektiva medvetandet om vart ni är på väg där på Jorden, och vi kan känna alla de som är anslutna till de högre världarna och deras vilja att leda, deras vilja att föregå med det positiva exemplet för resten av kollektivet som vi vet att de kan. Vi är mycket intresserade av att se allt detta utvecklas, men vi vet också att vi kan hjälpa er att vägleda er till bästa möjliga tidslinje för mänskligheten, och det är vad vi alltid kommer att sträva efter att slutföra med er.

Vi vet hur många människor som är medvetna om att de kan förändra allt på ett ögonblick, och vi ser dessa i antal växa varje dag, vilket ger oss anledning att känna oss hoppfulla och spända inför mänsklighetens framtid. Vi vet också att när vi guidar kontinuerligt för att gå inåt och känna efter den vägledningen ni har, kommer fler och fler människor att börja lyssna på dessa visa råd istället för att kontinuerligt leta efter den senaste förutsägelsen om vad som kommer att hända.

Kom ihåg att ni alltid väljer och att bara för att ni blir medvetna om en möjlig eller sannolik tidslinje, betyder det inte att ni är avsedda att vara på den. Kom ihåg att er vibration är allt. Er vibration avgör hur mycket ni njuter av det nuvarande ögonblicket, och det avgör vad ni expanderar till nästa.

Ni kan alltid göra en skarp vänstersväng eller en skarp sväng, oavsett var ni är och hur ni än har vibrerat. Det enda som är hugget i sten vid det här laget är att ni stiger upp, och det beror på att hela universum, hela multiversum, stiger. Det finns ingen annanstans att gå än upp, oavsett vad ni hoppar till, men självklart vill ni hoppa till den där bästa möjliga tidslinjen för mänskligheten, och ni gör det genom att lyssna på er magkänsla. Känn efter de impulserna, de knuffarna, de där intuitiva träffarna som ni ständigt får, och följ den inre visdomen som ni har, och vet att ni alltid kommer att vara på den bästa möjliga tidslinjen för er, och ni kommer att hjälpa till att få så många människor med er till bästa möjliga tidslinje för mänskligheten.

Det är okej att se sig omkring och se att vissa saker kan bli bättre och att erkänna att förändringar måste göras, men ni måste också förbli positiva för att kunna hjälpa er själva och andra. Det finns mycket att må bra av där på jorden just nu, och de av er som förstår kraften i positivitet måste vara de som leder vägen på denna väg som mänskligheten är på till uppstigning.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...