Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 april 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 april 2022

 

Dags för Mänskligheten att Erkänna vad som Finns Inom Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger er så mycket vi kan i varje givet ögonblick, men ni kan ge er själva allt. Det finns inga restriktioner, inga begränsningar, när det ni tar emot inifrån. Nu kommer vi alltid att försöka hjälpa er med att låsa upp och öppna de dörrarna till den inre världen som kan och vill så småningom ge er allt. Vi pratar om allt ni är och alla era gåvor och förmågor, såväl som allt ni vill ha i den yttre världen. Allt finns inom er, och det är inte bara något vi säger. Det är istället något vi vet är sant på ett väldigt verkligt sätt.

Om ni ser på er miljö som en projektion, då kan ni börja få en uppfattning om hur detta är möjligt. Allt som ni upplever kommer från er egen energi, projektionen av ert eget medvetande. Ni visar er själva vad som finns inom er när ni bevittnar omvärlden. Om ni ser människor bråkar, även om ni inte bråkar med människor i ert liv, finns det en hel del intern dialog som håller samma vibration som argumentet ni bevittnar. Om ni vill manifestera något, då måste ni erbjuda vibrationen av det snarare än att erbjuda vibrationen av bristen på det i er upplevelse. Och vi vet att det är lättare att göra. Det är lättare att se utanför sig själv och säga: ’Ja, det är bara så här det är. Det här är världen jag är i.’

Det är lite mer utmanande att erkänna att det är den här världen ni skapar och projicerar, och det krävs verkligen mod att ta ansvar för allt ni ser och upplever där ute och sedan göra något åt ​​det. När ni väl inser att det oändliga och det eviga finns inom er, då måste ni acceptera allt. Ni måste vara villiga att omfamna alla aspekter av er själva, istället för att döma och kritisera vilka och vad ni är, och sedan får ni välja bland allt som finns inom er vilka och vad ni vill aktivera, och valen är obegränsade. De kommer bara att verka begränsande om ni tror på vad alla andra berättar om er själva, inklusive ert eget sinne.

Ert eget ego kan arbeta emot er genom att inte vilja erkänna att ni är så mycket mer än ni ser ut att vara. Börja tro på er själva och på era förmågor att lägga ut i världen allt ni vill uppleva och bli allt ni vill bli, och det kommer att bli så. Det andra sättet att leva är ett omedvetet sätt, och det fungerar inte särskilt bra för dem som rör sig genom livet och tror att de är det lilla egot och att världen är så kaotisk och förvirrande. När ni inser vad ni har makten att göra, då är det upp till er att använda den kraften. Och eftersom ni alla har förmågan att fokusera, känna, tänka och aktivera det ni vill, så vet vi att ni kan och ni kommer att göra det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...