Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 december 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 december 2019

 

Gå med i Den Galaktiska Federationen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat undersöka möjligheten att mänskligheten kommer att gå med i den galaktiska gemenskapen på mindre än två år. Vi talar om fullt medlemskap i den galaktiska federationen, något som de av er som får denna överföring är mycket angelägna om att uppleva. Ni vill träffa era kolleger där ute i stjärnorna och att dessa möten ska ske regelbundet. Ni vill inte behöva vänta på ett besök mitt på natten där en av era utomjordiska vänner kommer in genom en portal eller genom fönstret och vi vill ha detta för mänskligheten också.

Vi vill ha det för er, ju förr desto bättre, eftersom vi vet att full utomjordisk kontakt ger er ett utvidgat medvetenhetstillstånd. Det blir som att träffa alla de olika delarna av er själva. Det kommer att vara en chock för de flesta människor. De av er som har följt våra sändningar vet att det är oundvikligt för er alla, inte bara att träffa dessa vänner i olika former, utan också att känna att de representerar delar av er.

Nu finns det flera möjliga tidslinjer för att detta fullständiga medlemskap kan inträffa på mindre än två år och på var och en av dem ser vi att ni blir mindre polariserade. Vi ser er komma tillsammans med vetskapen om att det inte fungerar att dela mänskligheten i grupper och sedan ha de grupperna kämpande mot varandra. Det sättet att leva får er inte dit ni vill komma och så ser vi vår roll som att inte övertyga människor om att utomjordingar finns och att de flesta är bra. Men istället ser vi vår roll att hjälpa fler människor att vakna till sanningen om vilka ni verkligen är så att ni gärna sätter åt sidan era skillnader och förenas som ett kollektiv.

Ni önskar fred och med ”ni” menar vi den stora majoriteten av mänskligheten och säkert de av er som är vakna. Och istället för att vi försöker inleda någon form av fullständig avslöjande, kommer vi att fortsätta arbeta bakom kulisserna för att få er alla att söka den inre friden, att vakna till sanningen om vilka ni verkligen är och sluta slåss med varandra.

Återigen måste ni alla erkänna att planen att slåss mellan er verkligen inte fungerar. Och så inbjuder vi de av er som får denna överföring att vara friden, kärleken och enhetsmedvetandet som ni vill se i världen så att ni kan gå med i den galaktiska gemenskapen, officiellt och vara en del av något som är väldigt stort.

Att vara en del av en sammanslutning av stjärnsystem är en storslagen prestation och vi hoppas att ni alla strävar efter och tror att ni kan uppnå det. Det gör vi verkligen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...