Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 december 2021

 

Skuggarbete och Jakten på Glädje

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket känsliga varelser som icke-fysiska varelser. För oss är känsla allt, och vi har mycket finslipade sinnen eftersom vi vill kunna känna den minsta skillnaden mellan en vibration och en annan. Denna färdighet gör oss till mästerliga skapare, och det är vad vi önskar att ni ska vara medan ni fortfarande är i fysiska kroppar. Vi vill att ni ska uppleva er känslighet som er största tillgång, och det betyder att ni måste känna allt som kommer upp inom er. Men det betyder inte att ni måste försätta er själva i situationer där ni vet att ni kommer att må dåligt.

Ni är där för att vara ledare, lärare och helare, men inte martyrer. Ni behöver inte leta efter alla de mest hemska nyheterna för att veta vart ni behöver sända mest kärlek och ljus. Ni vill vara känsliga för den känsligheten. Ni vill skydda den aspekten av er själva så att ni inte blir utbrända. Det är därför det också är viktigt att göra det som ger er glädje och att fokusera på de aspekter av ert liv som fungerar.

Ni kommer alltid att ha något som kommer upp inom er och känna om ni behöver känna just den känslan. Så ni behöver inte heller leta efter de värsta upplevelserna i ert förflutna eller i era tidigare liv. De kommer upp, och de kommer upp vid lämplig tidpunkt för er att ta itu med dem, och under tiden, varför inte bara leva det liv ni vill leva? Ni har också gott om ledig tid att ställa in er på de högre frekvensvibrationer som är tillgängliga för er. Så vi rekommenderar er att känna efter dem medvetet.

Det är livet som ni vill skapa för er själva, och det är världen som ni vill leva i, och allt som är av en lägre vibration kommer ni att få en möjlighet att uppleva. Men återigen, ni behöver inte gräva runt och leta efter alla möjliga scenarier som kan trigga er. Ni vill fortsätta att få tillgång till de högre frekvensvibrationerna som kommer in och lägga tonvikten på dem.

Och när något dyker upp inom er som inte känns så bra, vill ni inte vara rädda för det. Ni vill inte fly från det. Ni vill inte låtsas att det inte är en del av er erfarenhet och den mänskliga erfarenheten. Det hela är, och allt måste upplevas för att ni ska kunna integrera alla aspekter av er själva, bli de hela varelser som ni alltid avsett att bli under denna livstid, och ni behöver den känsligheten för att skapa den verklighet som ni vill uppleva.

Vi ser många av er gå i vardera extrema riktningen för ofta. Ni behöver inte undvika smärtan, men ni behöver inte heller leta efter den. När ni inte är rädd för något, när ni inte försöker undertrycka det, kan ni ha en mycket vänligare relation till det och med det, och det är vad vi önskar för er. Vi vet också att ni redan har gjort mycket av det skuggarbetet, och vi vet att ni är redo för en mycket lättare version av verkligheten. Och så, det är den som vi kommer att fortsätta att locka er alla att följa med oss ​​i.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...