Galaktiska Federationen av Ljus via Dancing Dolphin, 18 december 2021

 

Galaktiska Federationen av Ljus via Dancing Dolphin

18 december 2021

”Stora nyheter bringar stort firande … er Uppstigningshändelse”

”Detta meddelande rörande Uppstigningshändelsen är allmänt till sin natur och är avsett att sändas till alla människor på Gaia”

Vi kommer med detta meddelande ikväll till hela vår familj på Gaia. Saker har förändrats dramatiskt i er värld, ni har alla känt det i många år nu. Hastigheten har ökat. Världshändelser inträffar som ni inte förstår. Massiva mängder energi har sänts till Gaia via solstormar och andra himmelska händelser. Era personliga liv har allvarligt förändrats de senaste halvtannat åren, och denna paus har tvingat många Gaianer att omvärdera sina liv. Allt detta kaos är ingen slump, kära Gaianer. Allt hänger ihop, allt detta har ett syfte, och det syftet är er Uppstigning.

Det är dags för mänskligheten på Gaia att Uppstiga. Detta är storslagna, historiska nyheter som borde bringa stort jubel till era hjärtan! Mycket jubel! Det är inget att vara rädd för, det är något att vara exstatisk över! För denna process, er andliga utveckling, har varit på gång i tusentals år – tusentals! Många raser i den Galaktiska Federationen har vakat över Gaia och ert framskridande (ni som människorna på Gaia) hela denna tid.

Detta meddelande är avsett att sändas ut till alla Gaianer; det är inte bara avsett för de andligt medvetna. De som är omedvetna om Uppstigningen för alla människor måste informeras så att kan uppleva denna naturliga process med lätthet och glädje.

Eftersom uppstigningshändelser är så sällsynta, inga varelser lever generellt sett tillräckligt länge mellan dem, så finns det ingen dokumentation att referera till om man slår på Uppstigning. Det finns ingen information om vad som hände förra gången. Och, för att vara tydlig, strukturen på den Uppstigning ni kommer att uppleva är enormt skild från någon av de andra som tidigare inträffat på Gaia. Denna gång har Gaianerna valt att uppstiga i sina kroppar, i motsats till att ”gå över” som ni säger, och deras ande höjs till nästa nivå utan kropp. Ja, vi säger ”Gaianer har valt” då ”ni” som kollektiv beslutade hur er Uppstigning skulle göras.

Många av er kan ha upplevt vad vissa kallar ”Uppstigningssymptom” då era kroppar bokstavligt har förändrats dessa senaste 20-30 åren. Ni har höjt era vibrationer och sakta stigit upp hela den tiden, förstås. Era kroppar har gradvis förändrats, det material era kroppar består av har förändrats. Ni är lättare. Ni kan bokstavligen hålla mer ljus i era kroppar nu, än för 30 år sedan, mycket, mycket mer ljus! Märker ni att ni äter annorlunda? Sover annorlunda? Många förstår dessa saker; men många andra har inte gjort det och kan bli överraskade när vissa saker börjar hända. Det är därför vi ville tala med er ikväll.

Det första ni kan märka när Uppstigningshändelsen börjar (om ni är på den sida av planeten där människor är vakna i sitt dagliga liv), är att människor plötsligt tystnar. Om de kör bil, kör de åt sidan för att parkera eftersom deras Högre Själv säger åt dem att göra det. Om de springer, låt säga joggar, kommer de att stanna. Så vad människor än gör, kommer de plötsligt att sluta med det och tystna. Vi räknar in saker som flygande flygplan, människor som kör väldigt fort i bilar, tåg och fartyg. Vi vakar över och beskyddar dem.

Människor kommer att vilja lägga sig ned, var de än befinner sig. Om ni arbetar på ett kontor, kommer ni att lägga ner huvudet på skrivbordet. Eller, om ni arbetar utomhus på en byggnadsplats, eller allmänt är utomhus, kommer människor att lägga sig ned där de stod. Timmarna före denna händelse kommer människor att vägledas att hitta en plats där de kan ligga ner. Till exempel, om de kör bil, kommer de att vägledas att köra åt sidan och hitta en parkeringsplats, så att de kan ligga ner i sin bil. Uppstigningshändelsen är en händelse då människor måste vara medvetslösa. Det är något där människor måste ligga ner och vila, eftersom de kommer att vara i ett tillstånd av extrem utmattning och bara vill sova. Det är en naturlig process.

Människorna på den mörka sidan av planeten kommer att uppleva detta i sömnen. På det sättet kommer de att drömma denna upplevelse. Alla kommer att drömma upplevelsen. Det blir en vacker dröm! Ärliga talat kommer människor att drömma om någon sorts transport, och de kommer att kliva av denna transport på den lämpliga platsen för dem. Det finns många olika nivåer människor kommer att uppstiga till, och det borde kännas vettigt för alla eftersom människor ligger på olika andliga nivåer, så det är inte som att alla kommer till samma punkt. Förstår ni?

Människorna kommer att gå till det område som känns bekvämt för dem, om det så är 3D,4D, 5D, 6D eller högre. När de kommer dit kommer de att vila lite till, sedan går de bokstavligen dit i sina kroppar. De kommer att drömma upplevelsen, men vakna upp där i sina kroppar. Ni kommer inte att känna er rädda, ni kommer att vara lite förvirrade, men era Änglaguider, era Andliga guider och/eller era Högre Själv kommer att finnas där och tala er genom det.

Vi ger er dessa exempel på hur Uppstigningshändelsen kan se ut i hopp om att denna information är en tröst för många. Vi vet att det finns oro kring separation av familj och vänner som kanske går av på andra stationer än ni. När detta händer (för det kommer att hända många olika människor) kommer ni inte att sörja dem som om de vore döda. Ni kommer att förstå att ni kom dit det var avsett för er att komma, och de gjorde detsamma. Ni kommer att känna kontakten med dem, ni kommer fortfarande att minnas dem. Ni kommer att sörja förlusten av dem, men inte som om de vore döda. Ni kommer att känna er tröstade. Som vi sade tidigare, era Ängla- och Andliga guider och era Högre Själv kommer alltid att vara med er och få er att förstå.

Vi lämnar er nu. Vi är glada att ha givit er detta meddelande ikväll. Vi är de i den Galaktiska Federationen av Ljus som fått uppgiften att sända detta meddelande till Gaianerna. Adonai. Namaste.

Vänligen dela detta meddelande!

Messages of Love through Dancing Dolphin

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...