Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 april 2019

JAGAR EN KÄNSLA ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla. Vi steg upp i det Arkturiska stjärnsystemet från tredje till fjärde till femte dimensionen och sedan fortsatte vi upp för att komma till var vi befinner oss i detta ögonblick. Vi hade dock mycket lättare, för vi hade aldrig inkarnerat i ert solsystem eller på er planet. Ni som har använt erfarenheten av att inkarnera på jorden har verkligen frivilligt utsatt er för en grov och stenig resa och vi hälsar er.

Ett sätt på vilket ni bidrar till universums expansion och utveckling och det universella kollektiva medvetandet är genom er vilja att vara i era kroppar och känna era känslor. Det finns så mycket för er att känna och när ni tillåter er att känna känner ni igen att känslan är vad livet på jorden handlar om. Det handlar inte egentligen om att göra och åstadkomma och om ni inte tror på oss, fråga bara någon som har gjort och uppnått en enorm mängd i sina liv.

Vid någon tidpunkt inser de att det inte finns något mer som de kan göra för att försöka jaga en känsla som bara kan hända genom att gå inom sig och vara i kontakt med mig själv. Vi pratar om det sanna jaget, det inre jaget, den del av er som är interdimensionell, den del av er som är fjärde dimensionell nu, men är också den nionde dimensionella, tolfte dimensionella, första dimensionella. När ni känner för den del av er själva som är oändlig och evig, då får ni den sanna fördelen av att ni är där på jorden och har en fysisk, mänsklig kropp.

När ni har tillgång till rymdskepp och reser till andra stjärnsystem, kommer ni att inse att ni också jagar en känsla. När ni har alla era förmågor och all frihet som ni eventuellt kan föreställa er, kommer ni att inse att det ni verkligen söker efter i alla de erfarenheter som ni vill ha är en känsla. Det är ett tillstånd att vara och inget hindrar någon av er från att hitta den känslan inom er själva, trots vad som händer eller inte händer i ert liv och i er värld just nu.

Så vi rekommenderar att ni fokuserar inåt och hittar känslan av allt ni har letat efter, för vi vet att den är där. Vi har känt det själva och det är en del av hur vi kunde bli nionde dimensionella varelser, inte på grund av vad vi gjorde eller uppnådde, utan på grund av vad vi kunde känna inom oss själva.

Vi är mycket bekanta med vägen för uppstigning som ni är på.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...