Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 mars, 2018

 

“Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet, och vi är glada över att ha kontakt med er alla.”

Vi har varit begeistrade över att dela med oss av våra resultat om det nuvarande tillståndet för det mänskliga kollektivmedvetandet, och nu är vi redo att uttrycka dessa resultat för er. Detta kommer att komma som en chock för många av er, men det är vårt perspektiv att ni utvecklas i en snabbare takt sedan början av det nya kalenderåret.

Ni kan assimilera energi i en mycket snabbare takt. Ni hämtar information och tar emot uppgraderingar i snabbare takt än vad ni någonsin kunnat tidigare. Och kanske viktigast av allt, vi ser utvecklingen av ert medvetande i den medkänsla ni känner för varandra.

Det är en av anledningarna till att ni fortfarande har så mycket mörker i er värld som ni har. Det är nödvändigt för att ge er alla chansen att uppleva den medkänslan. Ni har ett val, och valet är klart – ni kan välja rädsla eller ni kan frukta medkänsla. Ni kan känna överlevnad, eller ni kan välja uppstigning.

Och vi ser att majoriteten av er gör det val som resulterar i utveckling av ert medvetande. Vi ser att ni också gör fred med det som ni inte vill se mer av i er värld, och detta är också ett nödvändigt steg i er utveckling. Ni måste vara villiga att acceptera det som finns men som inte behagar er, det som finns och ni finner helt avskyvärt. Allt måste accepteras och tillåtas av er alla innan ni kan komma förbi det.

För de individer som ni kan se släpar efter, kom ihåg att mirakel händer. Titta på er resa och hur mycket ni har förändrats och utvecklats, och vet att det kan ske i en mycket snabbare takt nu. Det kommer inte att ta årtionden, eller en livstid, att se utvecklingen i medvetandet hos dem som fortfarande sover. det kan hända på ett ögonblick, och det gör det för många. Och de av er som har varit i spetsen för denna marsch framåt kommer att vara de som hjälper till, så kom ihåg det nästa gång ni undrar vad ert syfte är i denna livstid.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...