Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 mars 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 mars 2022

 

Använd Sinnet för att Påminna Er Själva om Sanningen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket skickliga på att förklara för er de olika koncept, idéer och läror som vi har att erbjuda er alla. Vi vet att detta är fallet eftersom vi kan se hur mycket vi påverkar både era energifält och era sinnen. Vi vet att det är nödvändigt för människor att förstå något för att slappna av i flödet av energierna som alltid är över er och som alltid letar efter att stödja er och påminna er om att allt är okej.

Ni kan använda kraften i er förståelse för hur det hela fungerar för att lugna er ibland. Det är något som vi rekommenderar att ni gör, eftersom det kan vara väldigt svårt för er att absorbera energierna som vi levererar till er utan att ha det medvetandet, den nivån av förståelse som är så viktig när det kommer till er förmåga att slappna av.

När människor har nära döden upplevelser, är en av anledningarna till att de för alltid förändras av att vara nära döden att de har en djupare förståelse för vad som händer där på Jorden, och de har en inre vetskap om att allt kommer att ordna sig, oavsett hur det kan se ut i nuet. Så det är viktigt att kunna använda era sinnen ibland för att lugna er själva, komma ihåg vad det här handlar om, vad ni alla gör där och att alla i slutändan är på samma spår att återvända hem till Källan. När ni bär den kunskapen inom er, och ni accepterar att det är en lång resa, då kan ni också slappna av mer i stunden, energierna ni tar emot och era nuvarande livsförhållanden, även om de inte är till er smak för ögonblick.

Kom ihåg allt som ni redan har fått veta i de mest utmanande ögonblicken i era liv. Kom ihåg att allt är där för att tjäna er och för att tjäna er medvetenhetsutveckling, och oroa er inte för att få allt hela rätt, eller att få allt gjort, eller att se till att allt är perfekt. Ni får glädjen att göra oordning där på jorden så att ni kan ha glädjen att städa upp i röran.

Ni ville inte vara på snabbtåget tillbaka till Källan, för det skulle vara tråkigt, och det skulle förneka er landskapet som ni kan ta in på vägen. Att ta den natursköna vägen ger er mer möjlighet att koppla av och njuta av allt som är och allt ni har skapat. Det finns så mycket mer för er att uppleva, och när ni påminner er själva om det regelbundet, då kan ni acceptera allt som det är idag.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...