Sanat Kumara via Galaxygirl, 17 mars 2018

Sanat Kumara via Galaxygirl

17 mars 2018

Hälsningar, barn av Jorden. Jag är er Sanat Kumara, planetär logotyp. Många av er undrar vad det kan betyda. Ja, vi är alla alltid i processen av att kontinuerligt expandera… är vi inte? Jag tänker på den planetära logotypen som någon som uppnått total balans och åstadkommit förkroppsligandet av planetära energier, av balans, av ren glädje som är obehärskbar och kontinuerligt expanderande.

Vi har alla arbeten, vi har alla roller. Dessa arbeten och roller förändras när vi förändras. Och vi förändras hela tiden, precis som ni. Planetära logotyper blir större när vi expanderar, så våra sfärer expanderar med dem. Många av er, kära själar, provar på planetärt medvetande i denna tid, när ni ansluter till Moder Gaia och sänder henne er ovillkorliga kärlek och sänder den djupt in i leylinjerna och ut och upp till hennes himmel och land och vattenvärldar, och gör detta bra.

Men först, innan ni kan uppnå planetarisk balans, måste ni balansera era egna virvlande energier som snurrar inom er. För vet ni om att ni är er egen lilla galax? Vet ni hur många biljoner celler ni har? Hur många DNA kombinationer? Den mänskliga kroppen är förbluffande vacker och komplex. Ni försöker inte bara uppnå balans med alla dessa… så att total perfekt hälsa är er hela tiden, utan införlivat i detta är alla era tidigare liv och dessas sår som ni processat och rensat ett tag nu. Sänd den violetta elden till dessa och till er kropp så att ingenting blockerar era framsteg i uppstigning.

Precis som jag är er planetära logotyp… så kan ni vara era egna ”Bob” eller ”Susie” logotyper, eller hur? För detta är hur ni kan börja ert mästarskap. Och det gläder mig att säga att många av er redan har gjort detta, ni har kontinuerligt använt St. Germains violetta eld med lätthet och styrka och det tjänar er väl!

Vänligen fortsätt. Och för er som precis börjar, vet att den violetta elden är en av de stora gåvorna från Modern, från kosmos, till er, Mänskligheten. Det är den ultimata renande rensande oöverträffade kraften. Så sänd den överallt som en vanlig meditativ övning.

Flamma, flamma, flamma, violetta flamma.

Transmutera allt mörker till ljus, ljus, ljus.

Det är väldigt uppfriskande på så många sätt. Använd den väl.

Många av er vill ha mer information om den Globala valutaomställningen(GCR), och jag säger att ja, den är verklig, och ja, den är mycket nära. Men var snälla och förstå att många stora och underbara saker kommer till er och att GCR i sanning bara är en av dessa många saker. Ja! Inget åldrande, perfekt hälsa, replikatorer, fri tid, världsfred och inre frid och kärleksvågen från Modern till allting; vänligen var inställda på och se fram emot alla dessa saker, då drar ni dem energetiskt närmare er själva. Det är verkligt och det händer!

Och barn är ni! Ni utvecklas och expanderar och växer och upptäcker. Omhulda denna intensiva tid av själslig expansion. Vila när ni kan som hjälp att införliva och ombalansera era egna energier. Stå centrerade. Många av er har god erfarenhet från tidigare livstider i konsten att meditera. Många – de flesta av er, har varit munkar och nunnor i olika religioner, och jag försäkrar er – ni klarar av detta – för ni är redo och har redan genomgått er utbildning.

Nu… gå och led de andra, var balanserad inom er själva så att ni kan leda genom att vara ett föredöme. Sprid glädje där ni är! Var ljuset för ljuset hittar alltid sig själv och goda ting rikoschetterar snabbt tillbaka till er och expanderar således er glädje.

Jag är Sanat Kumara. Jag är kärlek, precis som ni! Var snäll och kom ihåg detta och var kärleken för de andra.

-Galaxygirl

 

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...