Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 november 2018

Per Staffan 19 november 2018

Tidslinjer för Öppen Kontakt med Utomjordingar ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi håller på att granska de tidslinjer som nyligen gjorts tillgängliga för er. Eller för att uttrycka det på ett annat sätt så har ni gjort er tillgängliga för dessa tidslinjer och de är fyllda med mer utomjordisk kontakt och med utomjordisk kontakt som kommer att vara öppen för alla tidigare än någon annan tidslinje som vi har sett för er.

Detta är ett mycket bra tecken för mänskligheten. Ni förstår, den typen av utomjordisk kontakt ni vill ha kommer bara att ske när ni är redo för den. Så en indikation på att den kommer snart – och det här är en av de indikatorerna – är ett mycket bra tecken. Ni har utvecklats så underbart, och vi är angelägna om att se hur ni tar nästa steg framåt.

Vi kan inte berätta vad er framtid är eftersom ni fortsätter att förändras. Och när ni ändrar er, så gör er framtid det också. Vi kan berätta att er framtid har varit ljus under en längre tid, och att potentialen för en jämnare, ljusare framtid, till och med tidigare än väntat, just har inträffat.

Vi är mycket glada för mänskligheten, och vi kommer att fortsätta att vaka över er och skicka er all den hjälp vi kan. Men ni måste fira alla dessa små segrar som kommer er väg. Ni måste fira dem eftersom de är viktiga och för att ni har förtjänat dem. Vi njuter också av att se er erkänna er själva för hur långt ni har kommit.

Ni kommer självklart att fortsätta att ha era utmaningar. Och utomjordingarna kommer inte att rädda er från er själva. Om så var fallet skulle de ha kommit för länge sedan. Ni överraskar oss absolut och de andra högfrekventa varelserna som håller koll på er alla. Och det inkluderar de fysiska utomjordiska varelserna som kommer att ta den fulla, öppna kontakten med mänskligheten.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...