Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 oktober 2020

 

Vad Er Värld Behöver

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni har kämpat ganska länge i förhållande till varandra. Vi har sett hur detta har spelat ut i ert samhälle så att människor identifierar sig mer med något om sig själva som är mycket tillfälligt snarare än att identifiera sig med sanningen om vem de är som oändliga och eviga varelser av kärlek och ljus. Nu är det lätt att se varför en person skulle identifiera sig på ett mycket begränsat sätt, för den personen föddes i ett samhälle som vill sätta människor i snygga och prydliga små askar. Detta är den mentala inställningen till att relatera till varandra.

Så sinnet gillar att kunna förutsäga vad ni ska få, något som gör att ni som en egoistisk varelse kan känna er tryggare. Det är därför dessa lådor är så bekväma. För om ni tittar på en person och har förväntningar baserade på sin ras, kön, sexualitet, nationalitet, politiska tillhörighet och någon av de andra av de mycket tillfälliga sätten på vilka ni känner er själva, kan egot känna sig tryggare för av slutsatserna som sinnet har kommit till om individen, baserat på de mycket ytliga aspekterna av jaget.

Och så, vad som ligger under allt detta är rädsla, och tills folk inser att det finns en mycket negativ känsla som måste hanteras, pratas om, kännas, uttryckas och bearbetas, kommer ni inte att komma så långt. Ni kommer inte att göra de framsteg ni vill göra när det gäller att relatera till varandra genom att helt enkelt peka finger, genom att kalla någon utifrån sitt beteende. Istället, som ett samhälle, måste ni alla leta efter vad som ligger under beteendet eller hets mot folkgrupp. Ni måste förstå att människor kommer från en plats med sårbarhet när de bröstar upp sig, skapar rubriker och ropar ut saker. De vill inte att ni ska veta hur rädda de är.

Och, naturligtvis, genom att förakta en hel grupp människor, genom att skapa en gemensam fiende, finns det mycket att vinna för de med makt eller de som vill ha makten. Det bästa ni någonsin kan göra för resten av mänskligheten för att hjälpa er att ta er till nästa nivå av er medvetenhetsutveckling är att prata om era känslor. Var ärlig. Berätta för personen som sitter bredvid er eller mittemot er vad ni känner. Om ni erkänner det och är villiga att diskutera det och varifrån det kommer, kan ni förenas under vetskapen om att alla människor känner varelser. Det är det som gör er mänskliga, och ni kan förena er under det att veta att ni alla känner samma känslor.

Detta är vad som kommer att bryta ner barriärerna, väggarna som placeras i dessa lådor för att hålla människor åtskilda. Vad världen behöver mer än någonting är de känsliga i befolkningen som är villiga att uttrycka den känsligheten, att vara sårbara och att dela med sig av vad det är ni känner för tillfället.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...