Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 januari 2021

 

Tiden Mänskligheten Går In i Nu

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi måste stoppa oss själva flera gånger under en enda dag där på Jorden. Även om vi vill göra mer, ge mer, hjälpa mer och vara en del av de massiva förändringar som ni vill se där på Jorden, inser vi också att vi inte kan göra så mycket för er för att ni har er fria vilja. Ni måste också kunna växa från era erfarenheter där, och ni kan inte växa om allt görs åt er, eller om vi gör era resor för enkla genom att servera er allt på ett silverfat.

Lita på oss när vi säger att vi skulle älska att se er reaktion och bevittna det vackra ögonblicket ni skulle uppleva när ni fick något ni har velat ha väldigt länge på grund av något vi underlättat. Men vi vet också hur viktigt det är för er alla att komma dit ni vill gå på grund av er, på grund av er vibration, på grund av er andliga utveckling. Och i slutändan är allt mer tillfredsställande när ni smutsar ner era händer och medvetet deltar i en skapelse.

Medveten skapelse är vad ni verkligen vill ha. Ni vill inte ha någon av de två ytterligheterna. Det extrema i andra änden av spektrumet är att ni måste göra allt och göra det genom fysisk handling. Nu har detta varit vägen för den tredje dimensionen, men ni skiftar. Ni inser att ni är energi, medvetande och att ni erbjuder en vibration i varje ögonblick av varje dag. Och så behöver ni inte vidta så många åtgärder som ni en gång gjorde på Jorden.

Många saker är lättare för er nu på grund av den tidsåldern ni lever i och det är som det ska vara. Ni borde kunna göra mindre och få mer på grund av hela den drivkraft som finns där på Jorden. Nu, det som fungerar bäst för oss, för er och för E.T.s där ute i fysiska kroppar är samskapande.

Det är samarbete som ni verkligen söker; det är samarbete som är mest tillfredsställande, och det är samarbete som tillåter er ansluta till andra varelser som har nya och intressanta idéer och perspektiv. Det är den tiden ni går in i nu, och det är också en tid då ni kommer att uppleva mer enhet. Ni kommer att samlas som ett kollektiv. Ni kommer att sätta åt sidan era skillnader för det större bästa, och vi kommer att uppmuntra er, heja på er och ge och göra vad vi kan.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...