Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 mars 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 mars 2020

 

Framstegsrapport för mänskligheten i Covid-19

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som mänskligheten gör under den här tiden då ni blir ombedda att göra så mycket arbete med er själva. Vi märker topparna i er totala vibration som ett kollektiv, även om ni har kommit till dessa toppar har ni varit tvungna att bearbeta allvarlig smärta, en del obehagliga känslor. Det är det sätt som behövs för att släppa taget. För att släppa något måste ni först erkänna dess existens. Och om det finns en sak som detta virus har gjort, så har det hjälpt så många att bli mer medvetna om vad som har funnits i dem.

Nu finns det fortfarande många där ute som måste inse att de blir triggade att försöka övertyga alla andra om att deras teori är rätt. Men de flesta av er som är vakna är ganska lugna till största delen, och därför, när något träffar er vibration, märker ni att ni triggas. Ni vet vad som dyker upp hos er och ni vet vad ni ska göra åt det. Ni som är de verkligen uppvaknade kommer alltid att inse att er resa är ett inre jobb. Ni kommer alltid att erkänna att när något dyker upp för er som en negativ tanke eller en negativ känsla, så betyder det att ni har arbete att göra med er själva.

Vi vet att det kommer att ta lite tid innan vi kan övertyga fraktionen från den andliga gemenskapen som tror att det här handlar om att besegra de onda som det inte är. Ja, ni har rätt att titta på de som har makten med skepsis. Och ja, ni borde ifrågasätta motiv från regeringar och företag, men ni måste också inse att det som händer inne i er måste prioriteras. Det är det enda sättet att flytta er vibration till den punkt där ni kan stå upp för er själva.

Ni kan bara påverka verkligheten på ett positivt sätt när ni är i ett högre vibrationstillstånd och ni skapar er verklighet med er vibration. Så gör var och en av er och i tider som dessa behöver vissa individer ha den påminnelsen framför sig. Men återigen ser vi att de allra flesta av er tar hand om er själva, inte bara fysiskt utan också känslomässigt. Och det är det som är ansvar för det mänskliga kollektiva medvetandet som stiger över den nuvarande uppsättningen omständigheter och det är så ni kommer att gå igenom detta.

De av er som är vakna vet detta, men vissa måste påminnas då och då. Kom ihåg vilken roll ni har på Jorden som ledare i rörelsen för att förändra mänsklighetens medvetande och undvika att diskutera med andra om de teorier som de lägger ut där. Nu är det dags att vara kärleken, medkänslan och läkningen som mänskligheten behöver.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...