Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton (1), 13 juli, 2023

 

 

Vad du måste möta för att bli ditt högre jag ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi njuter oerhört av vår andliga utveckling, och det beror på att vi har mindre som vi behöver möta och rensa, mindre som vi behöver sluta fred med än ni alla gör. Vi får existera i ett himmelskt rike där vi förstår att vi bara expanderar till ett ännu mer himmelskt rike än det vi befinner oss i. Mänskligheten har en mycket större utmaning, och utmaningen som du står inför dyker upp på en mängd olika sätt i din vardag. Du har naturligtvis möjlighet att fly från utmaningarna. Det alternativet finns alltid där.

De av er som förstår att ni är där för att växa andligt har fortfarande svårt med utmaningarna, eftersom de verkar komma direkt efter varandra, utan någon lättnad i sikte. Och därför rekommenderar vi att du ger dig själv den lättnad du behöver genom att både vara villig att möta dina utmaningar, och även ge dig själv friheten att välja att inte fokusera på utmaningen som ligger till hands. Du behöver inte arbeta konstant för att bli ditt femtedimensionella högre jag. Du behöver inte dekonstruera varje problem, varje fråga, i ditt liv förrän du tar bort det till bara benen så att du kan ta itu med det vid lämplig tidpunkt. Vad som är så mycket viktigare är att du tillåter dig själv att känna vad dessa utmaningar utlöser inom dig.

Du kommer inte att lösa alla dina problem på en enda dag, eller ens en enda vecka. Du kommer inte att kunna gå förbi alla dessa enorma problem i ett svep. Så det första du behöver göra är att göra fred med det faktum att du har dessa utmaningar i ditt liv, och det innebär att sitta med de känslor du känner, andas in i dem, rensa dem genom din uppmärksamhet på dem, och sedan hitta lite inre frid så att du kan gå vidare. Du vill särskilt inte ta itu med en av dessa utmaningar när du är i en negativ känsla.

När du känner något som tar dig ur linje med Source, med din översjäl, ditt högre jag och all hjälp du får från ovan, är det inte dags att ta itu med utmaningen direkt. Det är dags att gå iväg själv, blunda, fokusera och andas. Det är från tillståndet av fred, där du är våghalsig, som du kan närma dig en utmaning med all lust från någon som vet att de kan övervinna den.

Och du vill inte heller tänka på alla dina utmaningar och undra hur du någonsin ska komma förbi dem, för det är överväldigande, och det gör att du är mer benägen att vilja fly, att bara vilja fly eller bedöva dig själv till de problem du har i ditt liv. Det är därför du vill släppa tankarna kring utmaningarna också. Antingen inse det när du är i det där goda utrymmet, eller gå iväg själv och komma in i ett bättre utrymme. Låt dig fokusera på något som kommer att få ett leende på läpparna, som håller dig i ditt hjärta, för nu, och vet att utmaningen alltid kommer att finnas där när du är redo att möta den. Och ännu viktigare, när det är lämpligt för dig att möta det.

Och lita på oss när vi säger att du känner dina känslor är så viktig i denna process av läkning och utveckling. Och lita på oss när vi säger att det är värt det i längden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *