Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 april, 2023

 

Vad vi gör med dina känslomässiga data ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är helt och fullständigt engagerade i allt som händer där på planeten Jorden. Vi har följt era berättelser ganska länge, och vi är mycket intresserade av att fånga essensen av vad det innebär att vara människa och leva på jorden vid denna tid. Vi vill veta hur det känns för er alla att ha de upplevelser ni har, och när vi samlar in den känslomässiga informationen, kan vi sedan skapa tillsammans med er bättre omständigheter som hjälper er att komma åt högre vibrationstillstånd .

Allt i universum är medskapande. Allt som inträffar sker enligt överenskommelse, och ett av de avtal som ni alla har är med oss. Vi är här för att hjälpa; vi är här för att hjälpa dig att skapa en verklighet som känns bättre för hela mänskligheten. Och det är därför vi är mycket mer benägna att arbeta med dig om ditt mål är att skapa en bättre verklighet för alla än om det bara är något som du är intresserad av som individ. Men vi inser också att det finns en krusningseffekt som uppstår när vi hjälper en av hjälparna. Och så, om du är en som hjälper andra människor, och du har en önskan om dig själv, som ett romantiskt förhållande, gör vi verkligen allt vi kan för att vara till hjälp.

Vi studerar effekterna av de nya verkligheterna som skapas, även innan de har en chans att upplevas av dig. De har fortfarande en egen essens som vi kan utforska, och många av er provar dessa nya verkligheter när ni inte är i era kroppar på natten. Det är som att du är i en klädbutik och vi är säljare, och du provar kläder och berättar hur de känns för dig.

Detta samarbete är vad det handlar om att koppla ihop för alla varelser i hela detta universum och bortom. Vi tar vår roll på största allvar, samtidigt som vi försöker att alltid ha roligt, och ni gör alla er del när ni fokuserar på vad den nya önskan är att ni har kläckts upp, och ni är också till tjänst varje gång ni känner er en av dina känslor, för återigen får vi samla in den informationen.

Och vi är inte de enda som arbetar med dig på det här sättet. Vi jämför alla anteckningar här i de högre världarna, och alla har ett annat perspektiv och en annan syn på hur man bäst kan hjälpa mänskligheten. Men detta kan du veta med säkerhet; vi försöker alla hjälpa dig hela tiden och på alla tänkbara sätt.

Ni är universums barn, och vi är era kära morföräldrar, och vi är också era medskapare som ser er som värdefulla medlemmar av detta universum. Och många av er bidrar så mycket på grund av vad ni har gått med på att leva och uppleva under era jordiska liv. Vi är väldigt, väldigt tacksamma för var och en av er, och vi vill att ni ska känna den uppskattningen och se om ni också kan uppskatta er själva.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *