De Himmelska Vita Varelserna via Natalie Glasson, 1 april, 2023

Tror du att det bara finns Kärlek?
av de himmelska vita varelserna
Kanaliserad via Natalie Glasson
Hälsningar älskade ljusfyrar, vi är de himmelska vita varelserna. Vi kommer fram med vårt himmelska ljus representerat av en vit färg. Vi tar fram våra helande vibrationer för att hjälpa och stödja dig, vi är alltid tillgängliga för dig för att vara till tjänst. Vi vill hjälpa dig med ditt helande och vi vill hjälpa dig att få insikter, förståelse och inspiration. Kontakta oss när du vill, vi finns på plats för att hjälpa dig.
Idag har vi en speciell fråga till dig. Det är en fråga som kan tillåta andlig utveckling och anslutning inom ditt väsen. Om du tillåter dig själv att begrunda frågan kan du komma på ett svar. Om du inte är villig att acceptera något annat svar är det mest troligt att du inte kommer att få den tillväxt som är tillgänglig i denna fråga. Om du är öppen för att upptäcka många svar och vara flexibel i ditt perspektiv, kommer du att upptäcka att din inre utveckling accelererar.
Frågan vi vill ställa till dig och för dig att fundera över är:
Tror du att det bara finns kärlek?
Tror du att det bara finns kärlek i ditt väsen?
Tror du att det bara finns kärlek i världen?
Vi de himmelska vita varelserna förstår att ditt svar med största sannolikhet kommer att vara nej, du tror inte att det bara finns kärlek eftersom det finns så mycket lidande, smärta och sår i världen. Du kan också uppleva lidande, smärta och skada i din egen kropp. Du kanske tror att det inte bara kan finnas kärlek eftersom det finns och det så många andra energier, känslor och upplevelser. Detta leder oss till en annan fråga:
Vad är kärlek?
Om du söker efter kärlek inom din varelse och runt omkring dig, hur vet du att du har upptäckt den? Hur kommer det att se ut, kännas, lukta och smaka.
Du kan känna igen kärlek mellan dig själv och en annan. Tillåt dig själv att känna igen hur denna kärlek känns. Hur upplever du det? Du kanske vill fråga dig själv när du blir kär i någon, något eller en upplevelse, varifrån aktiveras den kärleken? Var kommer det ifrån ditt väsen?
Vi, de himmelska vita varelserna inbjuder er att följa och upptäcka var kärlek föds ifrån, var finns källan till kärlek inom er varelse som är helig, ren och gudomlig, det är bara kärlek? Hur känns det? Hur upplever du det? Känns det som livskraftsenergi, som en vibration, säkerhet eller en anslutning?
Ta dig tid att fundera över hur kärlek känns eller hur du upplever den. Betrakta den sanna essensen av kärlek som finns i hela Skaparens universum och sträcker sig från källan till allt som är. Det har inga komplikationer, inga begränsningar, inga gränser, det är essensen av frihet och befrielse, det är essensen av makt och jordning. Ju mer du kan bekanta dig med denna kärleksvibration, blir det lättare för dig att känna igen samma i andra upplevelser. Att uppleva kärleken som vaknar inifrån din varelse, som fyller hela Skaparens universum och föds från källan till allt som är. Att uppleva denna kärlek kommer att påverka ditt väsen enormt, men det inbjuder dig också att inse att det är ditt val. Du väljer att ansluta till den där vibrationen av kärlek. Medan lidande, smärta och skada har sin egen process, finns det ett ögonblick då individen väljer att ansluta sig till kärlek och det valet kan vara oerhört effektfullt helande och transformerande. Vi börjar inse att kärlek finns i allt och alla. Det finns helt enkelt ett behov, ett val att ansluta till det och att föra det framåt och förkroppsliga för att låta kärleken hjälpa dig, stödja dig och föra dig vidare. Sedan går vi in i en annan fas av utforskning och en annan fråga.
Även om du ansluter till kärlek, tror du att det är transformerande att det kan läka vad som helst eller vem som helst, även i de mörkaste situationerna? Tror du att kontakt med kärlek är allt som behövs?
När du börjar erkänna dina övertygelser, börjar du känna igen grunderna som du skapar din verklighet från. Dessa grunder kan förskjutas, förändras och transformeras. Det är kraftfullt att begrunda och det finns något att komma ihåg; det finns ett behov av att välja. Att kliva in i kärleken, det är ditt val. Du kan välja att gå in i kärleken och den kärleken kommer att påverka dig så mycket som du är villig att ta emot. Du kan välja att kliva in i kärleken och vara fullt villig att ta emot så att du bara är ett ögonblick borta från kärleken. Ett val att kliva in i kärleken, kärleken som redan finns i ditt väsen.
Om du kan träna på att uppnå detta själv kommer du också att kunna stödja andra att göra detsamma. Ibland när man är på det mörkaste stället, är det, det sista man vill höra, att man kan välja kärlek. Ofta känns det som att kärleken är den som har sårat en mest. Men om du kan uppmuntra dig själv och andra att ansluta till kärleken, att välja kärlek och att vara öppen för att ta emot den, du kommer att tillåta kärleken att komma in och förvandlingen att börja. Det kanske inte är omedelbart, men du kommer att få stöd i varje åtgärd du vidtar, och vi de himmelska vita varelserna inbjuder dig att begrunda:
Tror du att det bara finns kärlek?
Vi älskar dig för evigt,
Vi är de himmelska vita varelserna
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *