Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 december, 2018

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton

2 december, 2018

”Nästa portion av energi”

”Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläder oss över att få förena oss med er alla.

Vi är så förväntansfulla att få se vad ni alla ska göra när ni får ta emot nästa portion av energi som är på väg till er. Vi har sett några underbara skapelser av konstnärerna, författarna och musikerna under de senaste månadernas lopp och vi har sett det sätt på vilket andra har reagerat på dessa skapelser. Så vi vet att nerladdningarna har fått önskad effekt.

Ni låter er själva bli transformerade av de energier som ni får ta emot och ni sprider vidare denna känsla, så att andra också ska kunna uppleva den och gynnas från det som ni har jordat in i det fysiska. Nåväl, anledningen till att vi är särskilt förväntansfulla att få se vad ni ska göra härnäst, är att denna portion av energi-nerladdningar som är på väg till er, inom sig har spetsats med en hel del Arkturisk energi och information.

Hos oss alla från de olika stjärnsystemen råder en önskan om att få dela med oss av vår kultur till er. Vi vill dela med oss av våra skapelser, vår konst, våra uppfinningar, men att bara landa med skeppen på Jorden och visa detta för er skulle inte bara vara att ingripa, det skulle även vara det enkla sättet. Nåväl, i vissa fall är det enkla sättet inte det bästa sättet. Detta är ett av dessa tillfällen. Det kommer att bli långt mer intressant och energihöjande för alla er som tar emot denna nästa portion av energier att ta emot vad ni får och införliva denna energi och information i era skapelser.

Att få känna flödet av allting som rör sig igenom er är något som måste upplevas. För att få se den artistiska skapelsen av en av de Arkturier som befinner sig i fysisk form och förmår skapa en sådan skapelse, bleknar i jämförelsen med att få känna denna samma energi strömma igenom er, ovetande om vad ni ska göra, för att sedan skapa ert eget mästerverk. Det finns så många berättelser att förtälja. Det finns så mycket mer att dela vidare och denna galax som är vår, blir ständigt allt mindre.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har med glädje förenat oss med er.”

 

https://danielscranton.com

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...