Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 december 2018

Per Staffan 2 december 2018

Galaktisk Historia ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har märkt en trend på er planet, och den trenden är att leta efter skäl för att inte vara i harmoni med varandra. Denna trend är inte något som mänskligheten har kommit på. Ni tog alla den till er. Era fördomar, er trångsynthet, er främlingsfientlighet och så många andra vanor som ni har plockat upp har kommit från andra delar av galaxen. Jorden var alltid menad att vara utomordentligt mångfaldig, särskilt i jämförelse med andra planeter i galaxen.

Och med all den motstridiga energi som ni har där på Jorden, var det en del av ert öde att vara i luven på varandra över småsaker som vilket land ni föddes i, eller vilken hudfärg ni har. Något så dumt som det sätt ni väljer att ansluta till Källan på har blivit en stor polariserande och splittrande fråga, och det behöver den inte vara. Om du tänker på det, hur någon annan väljer att göra den anslutningen har inget att göra med dig.

Så det måste finnas en större berättelse här, och den större berättelsen är att ni alla har långa historier i galaxen. Ni har haft erfarenheter i andra stjärnsystem där utomjordingar har invaderat och tagit över. Ni har sett planeter förstörda över ideologier, och ni har sett att folk tar sin tro på så extremt allvar att de skulle kunna delta i ett folkmord utan att blinka.

Så detta är historien som ledde fram till Jordexperimentet, och ni bär alla dessa minnen i era celler, i ert DNA, i de atomer som utgör era fysiska kroppar, och självklart, antingen ni kommer ihåg dem eller inte, är de en del av ert medvetande. Därför, när ni ser det mänskliga kollektivets status, var snäll att förstå ni tog på er det här som ett kollektiv och ni tog på er det för att läka och för att släppa det.

Ni tog det på er eftersom ni visste att ni skulle vara de som skulle bryta cykeln, för att släppa allt detta våld och hat. Och för att kunna göra det, var ni tvungna att först röra om i krukan igen. Men snälla, tro på oss när vi säger att vi vet att ni kommer att släppa allt som är splittrande, allt som separerar, och ni kommer att göra det under denna livstid. Och de av er som är medvetna om denna överföring, ni är de som leder denna revolution.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...