Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 januari 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 januari 2018

Per Staffan 2 januari 2019

Året av Medvetet Mottagande ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi planerar att hjälpa er alla på de smartaste sätt som vi möjligtvis kan, för vi måste hitta de sprickor som ni skapar för oss så att vi kan släppa in den hjälp ni vill ha och behöver. Ni är ständigt i ett tillstånd av att skapa, fråga, bearbeta eller ta emot, och ni är mestadels inte i det mottagande tillstånd som är så viktigt.

Så vi måste leta efter möjligheter, liksom era guider och de andra högfrekventa varelserna som vill hjälpa till. Vi försöker alla hitta de sprickor där ni tillåter er att överlämna er till ögonblicket så att ni kan ta emot.

De flesta av er är spända, rädda, fulla av motstånd eller ledsna under de allra flesta av era vakna timmar, men ni är inte tillräckligt mycket av någon av dessa saker i termer av intensitet för att märka av dem. Därför leder vi er till det som är glädjande för er, det ni älskar att göra. Vi kommer att vägleda er mot lek, liksom även feerna, så att ni öppnar upp och släpper in det som ni har kallat på.

Nu får du självklart ta emot mycket när du sover, men när du vaknar kommer ditt medvetande åter in i din kropp, och eftersom ditt sinne är omedvetet om vad som just hände, går du igenom din dag som om du inte har tagit emot allt du har bett om. Dessa nedladdningar kan sitta i ditt energifält i flera år innan du oavsiktligt släpper in dem.

Vi vill att du ska känna hur mycket du tar emot, och ta några ögonblick strax efter att du har vaknat för att släppa in det. Sätt dig i mottagande tillstånd innan ditt sinne börjar berätta om alla saker du behöver göra, eller åtminstone oroa dig för, och du kan göra detta år till året av medvetet mottagande.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...