NI MÅSTE VARA STARKA NU, 3 januari, 2024

NI MÅSTE VARA STARKA NU
2024-01-03
Älskade ni!
När vi förstår att universum rör sig i en spiral, och det gör även Galaxer, solsystem och deras stjärnor, då blir det lättare att förstå att allt är cykliskt. En permanent rörelse som styr livet överallt i det oändliga Kosmos. Ingen skillnad här på planeten Jorden. Inte annorlunda för den existerande mänskligheten här.
De själar som fortfarande finns i Jordens psykosfär, oavsett om de finns i den Astrala eller på Jordskorpan, så kan de nu uppleva en acceleration av denna Galaktiska spiral. Vårt solsystem är konsoliderat i en position inom Orions arm, vilket motsvarar en oktav längre in mot den Centrala Vintergatans Sol.
Sedan Vattumannens ålder startade, förutom att vara inne i Fotonbältet som alltid, har inte bara spiralen från Vattumannens ålder utan även Lejonets, nu dragits in vårt solsystem, i ett spann av en oktav. Det betyder att vi nu är närmare Ljuset som Centralsolen släpper ut, och det kommer att göra hela skillnaden från och med nu.
En oktav betyder lite över 12%, men vad gäller ljus eller energi så är det en otrolig skillnad. Dessutom har LJUSET som var fotoniskt, nu en klassificering av Adamantinljus, även känt som Kristallint Ljus. Eftersom det är Ljuset som skapar allt som finns på varje planet, så är det naturligt att allt förändras här, från och med nu.
När vi talar om nu så hänvisar vi till nutiden, inte nödvändigtvis idag, denna månad eller i år. Det har sagts här så många gånger att Jordens övergång beräknas pågå i tre århundraden, och startade runt 1750. Vi är nu på väg in i den Planetära Övergångens final, och det kommer nu att sätta fart.
Oavsett om det är själar som kommer eller inte kommer att göra sin uppstigning, så kommer Jorden att uppfylla sitt övergångsprojekt, för det är en del av den Gudomliga Planen, och detta omfattar i sin tur hela Galaxen och alla Universum inom det oändliga Kosmos. Tänk på spiralrörelsen som rör sig med positionerna och energin av allt och alla, och var som helst.
Du är inte avdelad från det. Tvärtemot vad du kanske föreställer dig, så är du den delen som finns i helheten, och helheten är i den delen som är du. Jag skrev här en gång, att du är ett miniuniversum. Det är sant, för varje inkarnerad själ är ett Gudomlig atomfrö. Du är en Ljusgnista från denna Skaparkälla. Du minns det bara inte ännu, men snart kommer du att göra det.
Själen är i själva verket det medvetande som finns i varje människokropp. Så du är ett medvetande förkroppsligat i detta hölje som du kan se med dina fysiska ögon. Ett tillfälligt köttsligt hölje, som gör det möjligt för dig att uppleva denna själsskola, kallad Världen av prövningar och gottgörelse. Denna skola kommer nu också att flytta till en högre nivå, det vill säga till en värld av regenerering. Kom ihåg spiralrörelsen.
Enligt din frekvens i denna nuvarande inkarnation kommer du som odödligt medvetande att höjas till en högre nivå, vilket inte är annat än det vi kallar uppstigning. Mycket av mänskligheten finns inom denna grupp som kommer att gå upp ett varv i evolutionsspiralen. Många har dock ännu inte uppnått lättheten tillräckligt mycket i sitt medvetande, för att de ska kunna flyga till högre nivåer.
Om du befinner dig på den Nya Jordens Tidslinje så är det naturligt att uppleva stunder av stor turbulens, eftersom energiutbytet i denna spiral ger dig olika symtom, särskilt känslan av att vara yr. Vi har pratat så många gånger om symptom vid uppstigningen. Trots det obehag det för med sig, så är det en nödvändig och mycket intressant fas för själen som stiger upp.
Men det finns dock en varning som inte nämnts här än. Det är något som varje människa redo för uppstigningen känner i sin känslokropp. Det är inte en otrygghet som man kan uppleva i det vanliga livet, utan ett inre obehag, som en blandning av ångest, rädsla och osäkerhet. Och i detta sökande tillstånd hittar alla en rad uppgifter, som mestadels motsäger sig själva.
Dessa motsägelser i information orsakar ännu mer av detta obehag som du kanske känner nu. Vem ska man tro på? Vad ska man tro på? Vad är egentligen sant? Jag förstår att detta är något av de mest hemska tvivel som många känner. Men det är också normalt att uppleva allt detta, för det är en del av de sista lektionerna i denna cykel som är på väg att ta slut.
Vår rekommendation är att lita på den Gudomliga Planen. Han förutsåg alla möjligheter och kommer alltid att erbjuda dig det bästa, förutsatt att du väljer att göra din del och ditt bästa. Lita även på din egen själ, för denna plan utarbetades av dig själv, innan du inkarnerade i denna nuvarande fysiska existens. Där i Astralplanet i den fjärde dimensionen expanderade ditt medvetande, och vid utvärderingen av själva evolutionen, så valde du de bästa alternativen som nu kunde lyfta dig in i uppstigningen.
Lita på din intuition, för det är din själs röst. Endast din själ vet verkligen vad som är bäst för dig nu. Tillåt dig själv det nya, men lär dig att ta ett steg tillbaka när du känner det behovet. Sök information, men lär dig att kasta vissa begrepp när du inser att de inte matchar din själs önskningar. Tvivla inte på något, men tänk på att vänta på tecken som kan peka dig i de riktningar som passar din själs behov bäst. Undvik att jämföra, för det som tjänar andra kanske inte tjänar dig, och vice versa. Påtvinga inte någon något, och låt dig inte övertalas av någon anledning.
Du är en inkarnerad själ, det vill säga ett unikt medvetande inom det oändliga universum. Ni har kommit för denna unika upplevelse, precis som alla andra själar som kommit hit. Det finns inte två med samma upplevelse, för i så fall skulle ett av dem slängas. Så erkänn din betydelse utan jämförelse. Känn dig aldrig underlägsen, och än mindre överlägsen andra. Du är unik, för du är ett stjärnfrö, som kommer att återskapa allt som Källan kunnat skapa. Du är en Gudomlig gnista, du har bara inte upptäckt den än. Men avslöjandets tid knackar redan på vår dörr. Lita på den Gudomliga Planen! Du har klarat dig så här långt! Du är redan en vinnare!
Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är att upplysa!
Namasté!
May be an image of cloud

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *