Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juli 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juli 2022

 

Kommer mänskligheten att vända det under resten av 2022?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att märka den minsta förbättring i den övergripande vibrationen av det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi har märkt att mänskligheten pikar uppåt just nu. Ni är redo att göra det bästa av resten av 2022. Ni är redo att vända på saker och ting där på Jorden. Ni är redo att visa er mer som de tjänsteväsen som ni verkligen är för era medmänniskor. Ni är redo att bli hörda, att synas, att upplevas som de vägvisare som ni är. Om ni tar emot denna överföring, då är ni en ljusarbetare, vilket betyder att ni är där för att föra mer ljus till medvetandet hos mänsklighetens kollektiv.

Ni är där för att göra skillnad och för att vara en positiv förändringskraft för hela mänskligheten. Och fler och fler människor inser detta, speciellt under juli månad, en månad där energierna är mycket stödjande för människor som inser deras sanna syfte. Det är också en månad då ni får mer stöd i att vara den där serviceinriktade personen som ni verkligen är. Så när vi ansluter till er just nu ser vi många, många individer öppna sig för dessa stödjande energier.

Vi ser också möjligheterna som kommer till er på en mängd olika sätt, och vi ser er utnyttja er tid, er energi och er visdom för att göra den största inverkan ni kan göra. Nu vill vi att ni alla ska veta att ni hjälper mänskligheten på sätt som ni omöjligt kan föreställa er. Ni hjälper mänskligheten att läka från förfäders sår. Ni hjälper mänskligheten att läka från de sår som har tillfogats mänskligheten som helhet och som varelser som ockuperar vissa utrymmen där på jorden som ni kallar länder.

Ni gör allt med er medvetenhet, med er avsikt att vara till tjänst och med den kärlek och medkänsla som kommer så naturligt för er. Nu borde det kännas lätt för er att ge er ut på det uppdrag ni har i ert liv. Ni vet när ni rör er i rätt riktning eftersom det inte finns någon kamp inblandad. Ni vet när ni går på väg mot ert syfte eftersom saker faller på plats, folk dyker upp och till och med ekonomiskt stöd hittar vägen till er. Vi uppmuntrar er att inte oroa er och inte undra om ni kommer att kunna göra det ni vill göra. Ni är, och vi är här för att hjälpa, och vi är bara ett kollektiv bland så många här i det icke-fysiska.

Och det finns många, många varelser i det fysiska som vill hjälpa också, och de kan hitta er, precis som de varelser som med största sannolikhet kommer att bli hjälpta av er kommer att hitta er. Så ni kan koppla av och låta saker falla på plats. Och de tillfällen då det är nödvändigt att vara proaktiv kommer att göra sig kända för er, och ni kommer att svara på kallelsen, för ni vet att ni vill hjälpa, ni vet att det finns sätt ni kan vara till tjänst, och ni vet att mänskligheten behöver ljuset som ni kan lysa.

Ni är underbara varelser av evig och oändlig kärlek. Glöm aldrig det, och kom alltid ihåg att saker ska bli bättre där, inte sämre. Energierna som ni rör er genom från yttre rymden är mer stödjande för att saker och ting blir bättre, och naturligtvis ger alla himmelska varelser runt omkring er sitt stöd. Och det här är bara några av anledningarna till att vi märker toppen i den övergripande vibrationen av det mänskliga kollektiva medvetandet. Och vi vet att ni är på en stadig stigning med er totala vibration. Och det ger oss mycket glädje att ge er denna överföring av hopp.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...