Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juli, 2023

 

Ett enkelt steg att ta emot från alla dina hjälpare ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tar emot alla dina förfrågningar och vi inser att du har många anledningar att göra dessa förfrågningar till oss. Vi är också medvetna om de förfrågningar ni ställer till era guider och ert högre jag, till Källa och till alla andra som kommer att lyssna, eftersom vi är så inkopplade till det mänskliga kollektiva medvetandet vid denna tidpunkt. Vi vet att hjälp alltid är på väg, och vi vet också att några av er är medvetna om den hjälp som är på väg. Vissa av er känner också som om ni går miste om hjälpen som kommer till er på grund av er fråga och bara för att vi alla i de högre världarna gillar att hjälpa.

Vi vill försäkra dig om att vi alltid kommer att hitta ett sätt. Era guider, era högre jag, era översjälar och alla andra varelser som är ansvariga för det framgångsrika slutförandet av denna resa på planeten Jorden orkestrerar också händelser och omständigheter i era liv så att ni på ett eller annat sätt kommer att få den hjälp som ni har bett om, och även den hjälp som du inte har bett om ännu. Du förstår, du kunde inte få mer stöd, och när du erkänner att du har det stödet blir det lättare för din supportpersonal att göra vad de kan och kommer att göra för att hjälpa.

Det är därför som metoder för tacksamhet och uppskattning är så viktiga. Det är för att i tackandet av dem du har att tacka, är du ett bekräftelse på alla hjälpare och all hjälp du har. Det erkännandet gör dig avslappnad och öppnar dig för att ta emot. Du kanske tror, i mycket mänskliga termer, att om du är tacksam så kommer de välvilliga varelserna att uppskatta din tacksamhet så mycket att de kommer att ge dig mer, men det är inte så det fungerar här. Det är så det fungerar där. Allt du behöver göra är att ge upp kontrollen och veta att du inte behöver göra allt, och du börjar automatiskt få mer hjälp för vad det än är du kämpar med i din livserfarenhet.

När välmenande lärare och varelser säger åt dig att släppa taget, säger de inte bara till dig att släppa taget om dina fasthållanden och att släppa dina bedömningar, utan snarare säger de också till dig att släppa den här idén att du måste gör allt själv och kontrollera allt. Du är där för resan, för resan, och när du släpper taget och kapitulerar kan du luta dig tillbaka och njuta av landskapet lite mer. Inse att problem ofta löser sig av sig själva och att folk dyker upp ur träslöjden för att vara din hjälte, för att vara din ängel i köttet, och det fanns ingenting du kunde ha gjort för att trolla fram den personen i din fantasi, för du gjorde det. visste inte ens att det var möjligt och visste inte ens att de fanns. Men ibland kommer hjälpare att ta fysisk form, eftersom de kommer att få den uppmaningen att nå ut till dig eller att räcka fram sin hjälpande hand i din tid av nöd.

Så du förstår, du behöver inte göra allt själv, och du behöver inte heller ha klart för dig, men när du väl erkänner att du har bett, så är hjälpen på väg, och att du har så många hjälpare runt omkring dig, då kan du ta emot, och du kan ta emot så mycket mer än du kan föreställa dig. Vi kommer alla att fortsätta spela våra roller för er alla, och när ni inser att det är er roll att uppleva och sedan ta emot hjälp, kommer ni att börja leva ett liv i glädje, frihet och kreativitet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *