Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 september 2020

 

Vi Har Öppnat Nya Energiportaler

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har öppnat flera nya portaler för att leverera de aktuella energierna till er. Dessa portaler är nya i den meningen att de aldrig har varit öppna för er planet förut, och nu när de är öppna kan många av er känna förändringen i luften. De flesta av er som tar emot denna sändning har insett att den nuvarande uppsättningen omständigheter i er värld alltid var tänkt att inleda stora förändringar av era system, er politik och hur ni behandlar varandra.

Och nu har ni mer än tillräckligt energifullt stöd från de galaktiska varelserna, som oss själva. Det finns också många fysiska utomjordiska varelser och grupper som bidrar till dessa energier, som använder dessa portaler som vi tog på oss att öppna. Vi älskar bara att se er öppna era gåvor, och det är precis vad som har hänt med de av er som har lyssnat på oss. De av er som har tagit sig tid att sakta ner, gå inom och öppna upp er, har nu verkligen nytta av dessa få enkla stegen.

Ni är redo att utstråla mer kärlek till era medmänniskor. Ni är redo att förkroppsliga Källenergin och vara Källans ovillkorliga kärlek. Ni är redo att inleda dessa förändringar med er högre medvetenhetsnivå. Det är vad ni är där för att göra. Det var därför ni var tvungna att vara där på jorden just nu. Visst hade ni alla era personliga skäl, er karma, era relationer och så vidare, men helheten är att ni var tvungna att vara där för att förankra dessa energier för det mänskliga kollektivet.

Ni var tvungna att vara där för att säkerställa att jorden skulle stiga upp med så många människor som möjligt. Ni gör er del och spelar era roller perfekt, och ni kommer att fortsätta att ta emot från positioner över hela galaxen och universum, för att ni har tagit bort skikten av tredimensionella filter. Och ni har öppnat er för något mer, något större, något bättre. Ni har aldrig varit mer kapabla att åstadkomma de förändringar ni vill se på Jorden, för ni ansluter med varandra, samarbetar, går samman och håller den mycket stora avsikten för mänskligheten att stiga upp.

Och vi vet att ni är de perfekta att förverkliga den här uppstigningen, för ni är de som har rest tillräckligt genom hela denna galax för att veta att vi alla är ett. Vi är alla likadana. Vi har bara olika masker och spelar olika roller, och det är ni som ska koppla ihop alla punkter, för att sammanföra oss alla. Vi är mycket exalterade över att vara en del av den enhetliga galaxen som ni alla skapar just nu.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...