Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner, 1 september 2020

En kanalisering från Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner 1 september 2020

Hälsningar: Jag är Mira från Pleiadian High Council. Jag hälsar er idag med kärlek och tröst för de utmanande tider ni nu befinner er i på jorden. Vi är väl medvetna om vad ni upplever. Vi övervakar alla situationer och allt ni går igenom just nu. Vi önskar att vi hade en trollstav och att vi kunde ta bort era problem. Men det är inte på det sättet som en planet stiger

När en planet rör sig in i högre dimensioner och högre medvetenhet måste det som är gammalt och inte längre tjänar släppas. När ljuset skiner starkt på jorden avslöjar det dolda hemligheter som måste framkallas för att planeten ska stiga över och in i guldåldern.

Det kan vara känsligt, sorgligt, deprimerande, och man kan ifrågasätta deras egen förnuft när man försöker hantera det som finns. Planeten Jorden har levt i ett mörker som nu är något du lär dig om. Du har blivit förslavad och inte sagt sanningen. Så nu är det dags för nedbrytning av de gamla systemen så att de gamla styrenheterna kan tas bort och du kan bli fri.

Vi förstår hur obehagligt det är för dig just nu medan många sover. Men fler vaknar. När detta händer kommer fler och fler att vakna och ni kommer att dras till varandra. Vi pratar om att flytta från huvudet till hjärtat som förberedelse för hur du kommer att leva i den 5: e dimensionen och högre.

Vi är mycket upptagna i de högre världarna. Du har vårt fullständiga fokus för din uppstigning och ditt välbefinnande. Var och en av er vägleds gudomligt och skyddas gudomligt. Vi uppmuntrar er att hjälpa varandra och leva från era hjärtan. Försök inte att förstå alla händelser som händer i din värld. Din hjärna kan inte förstå mångdimensionaliteten som du nu lever. Var beredd på mirakel och magi.

Snälla oroa dig inte! Skaparen är den enda som vet allt och är den som skyddar dig Denna uppstigning är ett kärleksarbete för alla som är involverade i den. Snart kommer du att leva i en vacker ny värld och du kommer att se att allt var värt det.

Vi älskar dig och vi är med dig! Jag är Mira.

Du gillar kanske också...