Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 mars 2021

 

Hjälp kommer från Sirius, Andromeda och Plejaderna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har våra arrangemang med andra nionde-dimensionella kollektiv från andra stjärnsystem för att säkerställa att vi täcker alla baser, så att säga, för mänskligheten där på Jorden. Vi arbetar tillsammans som ett gigantiskt team på himlen. Och att arbeta tillsammans har visat sig vara mycket effektivt.

Vi har kommunicerat ett nionde dimensionellt kollektiv från Sirius-stjärnsystemet om hur ni kan avbryta era vanor när de inte tjänar er. Vi har också arbetat med Högsta Plejadiska Rådet av 7 om några teorier om hur vi alla kan hjälpa er att inse vikten av att känna era känslor. Och en Andromedan grupp har hjälpt oss med dessa enorma kraftfulla nedladdningar som vi har lagt direkt in i era energifält under hela er mars månad.

Och det finns andra som på många sätt hjälper er att utveckla ert medvetande, inte för att vi känner att ni behöver hjälp, utan för att vi älskar att komma med nya sätt att hjälpa er alla på Jorden, och vi är också här uppe i den nionde dimensionen för att svara på era böner. När ni ber om något eller när ni ropar efter det hör vi alltid er och vi letar efter de mest lämpliga sätten att ge er vad ni ber om. Därför hoppas vi att ni vet att era böner och önskemål aldrig talar för döva öron.

Vi rekryterar ständigt fler hjälpare på grund av antalet förfrågningar som vi hör och känner kommer från mänskligheten. Antalet har ökat stadigt, eftersom fler och fler människor vaknar, och fler av er vet att ni kan lita på era hjälpare från andra stjärnsystem. Ni vet att ni också kan lita på Ärkeänglarna och de uppstigna Mästarna, för vi är alla här i de högre världarna utan något bättre att göra än att hjälpa er alla att växa och expandera, att höja nivån på ert medvetande och att slutföra skiftet i medvetandet och med så mycket roligt och glädje som ni kan ha på vägen.

Vi vill alla se er ta nästa steg på era resor med en lätta steg. Vi älskar er; vi bryr oss om er; vi respekterar, hedrar och känner vördnad för er, och det kommer vi alltid att göra. Alla varelser i de högre världarna ser också fram emot den dag då ni kommer att veta att vi är med er, och vi ser fram emot den tid då all kommunikation är tvåvägs. Vi är glada över att ha våra första samtal med så många människor som vi har observerat så länge, och vi vill bara försäkra alla er som är vakna att antalet vakna människor fortsätter att bli större varje dag.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...