Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juli 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juli 2020

 

Detta är det mest Kraftfulla Verktyget Ni har

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är fast beslutna att ge er allt vi kan så att ni kan få den bästa möjliga upplevelsen av er tillväxt och utveckling. När vi funderar på er som ett kollektiv ger ni oss en möjlighet att fokusera, och när vi fokuserar expanderar vi ganska naturligt till mer av vem vi är som Källans Energi Varelser, som varelser av ovillkorlig kärlek. Vi ser efter er att ge oss mer en känsla av syfte och ni lyckas med det med bravur. Ni är de som har mest potential, eftersom ni är de som upplever mest polaritet i denna galax.

Nu har ni också möjlighet att expandera genom fokus, genom att medvetet fästa er uppmärksamhet på något som rör er, något som glädjer er och entusiasmerar er, något som får er ur sängen på morgonen. Ni måste ha det för att få mer livskraft att strömma genom er, och det spelar ingen roll vad det är. Det behöver inte vara något som alla skulle betrakta som mycket andliga eller till och med mycket utvecklande. Vad det än är som ni tycker om att fokusera på tillåter er att bli mer av den ni verkligen är, eftersom ni i allmänhet fokuserar på något som ni tycker mycket om.

Om ni råkar vara en person som fokuserar på något eller någon som ni inte gillar, har ni ingen nytta av er förmåga att fokusera. Visst kan ni få lite energi från början genom att tänka på alla sätt ni har att besegra den personen, den synpunkten eller den saken ni känner inte borde existera alls. Men förhoppningsvis kommer de av er som är vakna att känna igen det meningslösa i den typen av fokus. Ni kommer att känna disharmoni i er, och ni kommer att skifta uppmärksamhet till vad som ger er glädje, vad som lyfter upp er och vad som får er att känna något positivt, oavsett vad det är.

Ni kan fokusera på något ni önskar på flera sätt. Ni kan fokusera på det och tänka för er själva att ni aldrig kommer att ha det. Ni kan fokusera på det och bli upphetsade eftersom möjligheten finns att ni kan få det ni önskar. Ni kan fokusera på vad ni önskar och känna er själva vibrera i harmoni med det och bli ett med er önskan. Det skulle vara en underbar användning av er förmåga att fokusera, och ni skulle finna att ni lever ett vackert liv, fyllt med lyckträffar och synkronicitet, med underbar manifestation efter underbar manifestation, om ni kunde behärska konsten att fokusera.

Och naturligtvis, när ni fokuserar på de ljusa och glänsande aspekterna av livet som ni vill ha mer av i er upplevelse, tenderar ni att tänka större. Ni tenderar att vilja för andra. Ni tenderar att vilja för kollektivet. Vissa av er gör det även om ni inte har manifesterat mycket för er själva. I vilket fall som helst är fokusering bra, men att fokusera på det ni vill uppleva mer av är lysande. Det är livet som bejakar. Det är hur ni blir mer av vem ni är.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...