Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 april, 2023

 

Framstegsrapport: Vart är mänskligheten på väg? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att kunna meddela er alla att ni har passerat ännu en tröskel i er andliga utveckling. Ni har ställts inför utmaningarna på planeten Jorden, och eftersom ni fortfarande är där vet ni att ni har överlevt alla dessa utmaningar som ni har ställts inför. Du blir starkare och du upptäcker att din styrka verkligen ligger inom dig. Ni får tillgång till mer av er kraft när ni ansluter till er själva och ni letar efter det som är oändligt, evigt och allt mäktigt. Och tillräckligt många av er gör det för att påverka resten av det mänskliga kollektivet, och det är därför vi kan säga att ni växer, expanderar och utvecklas precis på rätt spår, precis enligt schemat.

Du missar inga möjligheter. Du går utöver samtalet i många fall med ditt servicearbete, och du blir bättre manifestatorer som ett resultat. Vad detta betyder för resten av din resa är att du kan förvänta dig smidig segling. Du kan förvänta dig att vara de som andra vill lyssna på, på grund av din positivitet och för att du har utnyttjat Källans energi som finns inom var och en av oss. Ni som är vakna, som är en del av det uppvaknade kollektivet, ger andra tröst, helande och tröst. Din sinnesfrid är smittsam, och när du sprider den, oavsett hur du tror att den kommer att tas emot, tar du med dig mer av den.

Du är där för att få tillgång till så mycket mer än de flesta människor som kom innan du någonsin gjorde, och när du följer din lycka, när du kopplar av, när du ägnar dig åt egenvård, öppnar du upp för att släppa in mer och förändringarna som du vill se i dig själv, och i andra, i världen utanför dig, de kommer alla så lätt. Du måste bara lyssna på vad du vägleds mot inifrån, och du måste åsidosätta de övertygelser som säger till dig att du inte borde göra det av någon anledning eller så kan du inte göra det. De tjänar dig inte, och det är dags att släppa dem.

Detta är något annat som vi kan rapportera vi är mycket glada över att se bland er som är vakna. Du inser betydelsen av dina tankar och övertygelser som inte tjänar dig, och du släpper dem lättare utan att behöva skapa en röra i ditt liv som du sedan måste städa upp. Därför är vi mycket glada över att kunna ge er denna framstegsrapport, för att låta er veta att mänskligheten har det mycket bättre än ni gjorde för ett år sedan. Du fortsätter att utvecklas och att göra det medvetet är den läckraste upplevelsen du kan ha där. Och så säger vi ”bravo” till de av er som valde att vakna och vara det ljuset för andra att följa.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *