Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 januari 2021

 

2021 – Nytt År, Nya Hjälpare

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit glada för er alla på jorden, för vi visste att ni skulle komma till denna punkt i er tid som människor där ni skulle kunna skapa en slags skiljelinje mellan år 2020 och år 2021. Och vi visste hur ni skulle känna er inför det nya året. Ni kan känna inom det mänskliga kollektiva medvetandet att det finns en känsla av hopp när ni andas en suck av lättnad för att ha gjort det genom ett så utmanande år.

Ni tenderar också att göra detta även när året ni lämnar bakom er är bara ett genomsnittligt år, och det berättar något om den mänskliga kraften. Det visar att ni förväntar er att saker och ting blir bättre; ni brukar vara optimister i hjärtat. Och vi vill också säga att ni har nytta av att gå igenom prövningar och motgångar. Ni växer, läker och släpper det som inte längre tjänar er.

Och så när ni går in i en ny cykel runt er vackra sol, tänk över vad ni vill släppa taget om under det nya året. Vill ni släppa negativt tänkande? Vill ni släppa låg självkänsla? Vill ni släppa begränsningar? Det är en tid av förnyelse och återfödelse, och det är den perfekta tiden att lämna det som känns tungt för er, för det finns så många energier runt som ni kan ta emot, som ni kan förankra i och som ni kan göra tillgänglig för resten av mänskligheten.

Ni är där för att leda, inte för att följa. Ni är där för att skapa, inte för att leva ut någon annans förutsägelser. Och ni är där för att definiera vad 2021 ska handla om för er, inte för att definieras av vem ni har varit och vad som har hänt i ert liv. Vi vill att ni ska upptäcka hur kraftfulla ni är i det här nya året, och vi vill att ni ska känna mer av Källenergi som flödande till er och genom er, när ni kommer närmare att känna er själva som era femte dimensionella Högre Jag.

Kom ihåg att ni inte kan gå tillbaka; ni kan omöjligt gå tillbaka. Och om ni går med flödet kan ni absolut njuta av er skapelse som är det nya året. Och ni kan också vara helt säker på det faktum att ni har fler hjälpare runt er än någonsin tidigare, eftersom mänskligheten har bett om den hjälp, och universum har svarat som aldrig förr. Ni är starka och ni är fortfarande starkare när ni är förenade, så känn efter energin hos dessa nya hjälpare eftersom de kommer att knuffa er mot mer enhet, mer enighet och mer att se er själva som ett kollektiv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...