Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 juli 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 juli 2019

 Samarbeten med Era Högre Jag- Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har gjort vissa förberedelser med Era Högre Jag för att göra det här arbetet med er. Och Era Högre Jag som har förberetts med andra människors Högre Jag för att göra vissa arbeten tillsammans. Det finns fler samarbeten nu mellan människor på Jorden och andra människor på Jorden än någonsin tidigare. Det finns säkert fler samarbeten mellan Era Högre Jag och varelser som oss än någonsin tidigare. Denna nya erfarenhet av samarbete visar er beredskap att vara en del av något som är större än det mänskliga jordkollektivet, även om det händer på en högre nivå.

Ni är Era Högre Jag och fler och fler av er avlägsnar skikten av ackumulerade negativa energier som hindrar er från att veta det hela tiden. Och så finns det dessa stunder där ni har kristallklarhet om vem ni är och vad ni är där på jorden att göra och det finns ögonblick där ni absolut förbinder och kommunicerar med varelser som oss, så att ni vet att ni är redo och villiga att ta en större uppgift för mänskligheten.

Därför kan ni koppla av mer i att veta att de traditionella sätten som ni har behövt för att bevisa för er själva där på jorden, faller vid vägkanten. Samarbeten vi refererar till handlar inte om att bygga detta, skriva det eller starta något annat. Dessa är samarbeten av ande. Vi pratar om att komma ihop med liknande intentioner och skapa med en synergistisk kraft, sådana som ert solsystem aldrig har sett tidigare.

Vi vill att ni ska förstå att ni är en stor del av en medvetenhetsutveckling, vars tid har kommit och när ni känner att ni resonerar med oss, en grupp av Plejader eller en grupp människor, kan ni vara säker på att samarbeten händer, energier är i rörelse, nya realiteter skapas och det uppåtgående spirandet av det mänskliga kollektiva medvetandet fortsätter.

Det utspelar sig vackert, men det mesta är i osynliga områden. Och därför rekommenderar vi att ni sluter era ögon mer och släpper den negativitet som finns där ute, som vill att du ska ge efter för det och vi rekommenderar att ni bara sluter era ögon och öppnar era hjärtan till sanningen om vad vi säger just nu. Allt händer för mänskligheten och på grund av mänskligheten och vi är väldigt tacksamma att vara en del av denna resa.

Vi är Arkturiska Rådet och vi glädjer oss åt föreningen mer er”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...