Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 december 2019

Det Arkturiska Rådet, 2 december 2019

Via Daniel Scranton

Skapa Hybridenergier med Oss

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har börjat upptäcka nya sätt att nå ut till er som individer och som ett kollektiv, och vi är glada över att se hur ni gör med de energier som vi sänder ut vid denna tid. Vi är intresserade av hur energierna i ert solsystem passar in med energierna i det Arkturiska stjärnsystemet. Vi vill se vilka nya hybridenergier som kan skapas genom vårt arbete med er.

När vi skickar dessa kluster, dessa energipaket, och ni tar era önskningar och blandar ihop dem med det som vi erbjuder, skapas ibland något helt nytt i den här galaxen och i det här Universumet. Det är därför samarbete är en sådan stor del i skiftet till ert femdimensionella högre jag. Ni flyttar bortom överlevnad-till-varje-pris modellen, vilket innebär att det finns mindre behov av att tävla/konkurrera.

Konkurrens kan ta fram det bästa hos någon, men det kan också ta fram det sämsta hos samma person. När ni ställer ert ego åt sidan och samarbetar och känner att ni inte behöver eller vill ha äran för det önskade resultatet, det är då ni vet att ni har utvecklats och vuxit.

Och vi vill utvecklas och växa med er och se vad som händer när ni utvecklas och växer utifrån den energi som vi erbjuder. Så dessa energi-nedladdningar som ni kan samskapa med, kommer att komma till er från luften ni andas in. Ni kan avsiktligt andas in de energierna, och på så sätt ta emot mer än bara det vi erbjuder. Ni kommer att ta emot vad andra varelser erbjuder också. Närhelst ni avsiktligt tar emot något av en hög vibration och medvetet andas in den, får ni ut så mycket mer av den upplevelsen.

Och som vi tidigare har sagt, vi är ivriga att se vad ni kommer att göra under nästa årtionde med allt som ni har fått och allt som ni tränar er själva i att ta emot. Vi är angelägna om att samarbeta mer konkret med mänskligheten på detta sätt, eftersom vi vet att vår energi smälter väl in med er. Vi vet bara inte vad som kommer att skapas av så vackra energier när de smälter ihop med varandra.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...