Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 19 maj 2021

 

Frågan ni alltid har velat svara på

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi relaterar till er alla från den högre medvetenhetsnivån som vi håller, och vi gör det från en plats av kärlek, när vi försöker ge er mer kärlek och ljus från detta högre existensplan. Vi strävar efter att bättre förstå de sätt som ni kan öppna upp för att ta emot den kärlek som finns runt omkring er, och naturligtvis också inuti er. Vi vet att kärlek är svaret, och vi vet att många av er förstår att detta också är sant.

Och ni kan betrakta syftet med era liv som varelser att tillämpa sanningen i tanke, ord och handling. Med andra ord, hur kan ni vara kärlek i fysisk form? Det är frågan. Det är den fråga ni alla ville svara på genom upplevelser, och så skapar ni alla dessa upplevelser, vissa medvetet, andra omedvetet, för att ge er dessa möjligheter att vara kärlek. Och naturligtvis måste det bli komplicerat för att ni ska känna allt för att ni ska känna er mer fullständigt.

Och så leder ni komplicerade liv och har komplicerade relationer, och ni försöker ofta reda ut det hela, för tillfället glömmer ni bort den enda sanna sanningen – allt och alla är kärlek som vill känna sig själva mer och att känna sig själva upplevelsefullt. Och därför kommer vi alltid att leda er tillbaka till era hjärtan, för det är där denna sanning alltid finns. Den sanningen känns, erkänns, och det är hur ni fungerar som ert högsta jag i världen.

Ni vill komma från hjärtat och tala från hjärtat. Ni vill vara hjärtcentrerade och närvarande i nuet och leta efter detta ögonblicks möjlighet att vara kärlek. När vi nu säger det till er på detta sätt så är det inte så komplicerat. Det blir komplicerat när ni börjar tänka på det. När ni börjar mäta den, analysera den, sätta etiketter på den. Om ni bara kunde vara mer intresserade av hur ni mår, skulle ni kunna göra saker mycket lättare för er själva. Ni skulle följa era känslor; ni skulle lyssna till ert hjärta och ni skulle anpassa er till högsta möjliga vibration, vilket alltid är till stor hjälp, oavsett vad ni hoppas uppnå i ert liv.

Ni har det här centret inom er, den här platsen i bröstet, där ni kan vara Allt-Som-Är. Ni kan vara Källa. Ni kan vara kärlek, eller så kan ni glömma den sanna sanningen och gå tillbaka till er mentala gymnastik. När ni inte vet vad ni ska göra i en av dessa komplicerade situationer ni har där i era liv, är det bara att återvända till era hjärtan. Skicka kärlek till problemet och gör det också på makrokosmisk nivå. Skicka kärlek till Indien, Syrien, Palestina och Israel. Var den kärlek som världen behöver just nu, så kommer ni att uppfylla ert syfte med att existera. Ni kommer också att få ett mycket bättre liv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...