St Germain via Dancing Dolphin, 18 oktober, 2018

St Germain genom Dancing Dolphin

”Ljusarbetare gör en enorm skillnad!”

Mottagen torsdagen den 18 oktober 2018


Jag är St. Germain och jag har ett budskap till jordens ljusarbetare på denna dag. Vi har funnit att de av er som gör ”Love Work” gör en STOR skillnad i din 3D-verklighet vid denna tidpunkt. Du skickar kärleksvibrationer till hela planeten och till alla dem på henne. Tack!!!!! Vi vill uppmuntra er alla att fortsätta med detta arbete. Förenas i dina avsikter och du är mer kraftfull än du kan tänka dig.

Saker går framåt i mycket snabb takt och mycket händer i din värld. Moder Gud fortsätter att skicka sin massiva Tsunami av Kärlek; många hjärtan öppnar sig när de får dessa kärlekspartiklar från vår Moder. När de vaknar undrar de ”Vad händer i min värld?”

Kära hjärtan, låt mig berätta att ännu fler saker kommer att bryta fram inom kort. Ja, ljuset fortsätter att lysa och det kommer att belysa de mörkaste gärningarna gjorda av de få som haft kontroll på jorden. Många kommer att bli chockade när dessa gärningar avslöjas. Du kommer att vara där för att trösta dem. Det är en häftig uppväckning som alla måste gå igenom. Detta är en del av reningsprocessen, kära hjärtan. De mörkaste gärningarna måste uppenbaras och rensas så att du kan spränga fram i din Nya Jord.

Jag kommer att prata idag för att uppmuntra dig att göra en enorm skillnad med ditt Kärleksarbete !! Vänligen fortsätt att skicka Kärleksvibrationer till alla !!!

Jag ÄR din St Germain och jag önskar er alla en skönhetsfylld dag. Vi kommer att träffas inom kort och fira din Nya Jord. Namaste.


Vänligen dela gärna!

Meddelanden av kärlek genom Dancing Dolphin


https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...